Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Μάσκα με γιαούρτι για να απαλλαγείτε από το φριζάρισμα

Μάσκα με γιαούρτι για να απαλλαγείτε από το φριζάρισμα

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαλλιά μας δεν στρώνουν σωστά, λόγω της υγρασίας και εμείς ψάχνουμε τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να τα κάνουμε να δείχνουν τέλεια.

Αυτή τη φορά η λύση έρχεται από μια μάσκα από γιαούρτι.

Το γαλακτικό οξύ που περιέχεται στο γιαούρτι ενυδατώνει τα μαλλιά  και ως γνωστόν, ενυδατωμένα μαλλιά ίσον λιγότερο φριζάρισμα.

Επίσης, όταν ξεβγάζεται το γιαούρτι από την τρίχα, βοηθάς στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων από το στέλεχος της τρίχας. Το γιαούρτι μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμείς, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου.

Για παράδειγμα, το μέλι σε συνδυασμό με γιαούρτι βοηθά τα μαλλιά να συγκρατήσουν την απαραίτητη υγρασία, ενώ συνδυαστικά με λάδι καρύδας μπορεί να βοηθήσει στην τριχόπτωση, και με ελαιόλαδο να χαρίσει λάμψη στην τρίχα.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.