Σάββατο, Αυγούστου 6

ΑΝΕΚΔΟΤΟ--"Άφησε τις χάντρες, Φραγκίσκο, οι προσευχές μας εισακούστηκαν!"


Μια κυρία πηγαίνει στον ιερέα της ενορίας της

Μια κυρία πηγαίνει μια μέρα στον ιερέα της ενορίας της και του λέει: «Πατέρα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω δύο θηλυκούς παπαγάλους αλλά ξέρουν να πουν μόνο ένα πράγμα».

 

"Τι λένε?" ρώτησε ο ιερέας.

 

"Λένε, "Γεια, είμαστε ιερόδουλες. Θέλεις να διασκεδάσουμε;" είπε η γυναίκα αμήχανα.

 

"Αυτό είναι άσεμνο!" ο ιερέας αναφώνησε: «Μπορώ να δω γιατί ντρέπεσαι».

 

Σκέφτηκε ένα λεπτό και μετά είπε, "Ξέρεις, μπορεί να έχω μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Έχω δύο αρσενικούς παπαγάλους στους οποίους έχω μάθει να προσεύχονται και να διαβάζουν τη Βίβλο. Φέρε τους δύο παπαγάλους σου στο σπίτι μου και θα τους βάλουμε στο κλουβί με τον Φραγκίσκο και τον Ιώβ. Οι παπαγάλοι μου μπορούν να διδάξουν στους παπαγάλους σας να επαινούν και να λατρεύουν. Είμαι σίγουρος ότι οι παπαγάλοι σας θα σταματήσουν να το λένε αυτό...αυτή τη φράση σε ελάχιστο χρόνο."

 

«Ευχαριστώ», απάντησε η κυρία, «αυτή μπορεί κάλλιστα να είναι η λύση».

 

Την επόμενη μέρα έφερε τους θηλυκούς παπαγάλους της στο σπίτι του ιερέα.

 

Καθώς την εισήγαγε μέσα, είδε τους δύο αρσενικούς παπαγάλους του να ήταν μέσα στο κλουβί τους, κρατώντας τα κομπολόγια τους και προσεύχονταν.

 

Εντυπωσιασμένη, πέρασε και έβαλε μαζί τους τους παπαγάλους της.

 

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, οι θηλυκοί παπαγάλοι αναφώνησαν από κοινού: "Γεια, είμαστε ιερόδουλες. Θέλετε να διασκεδάσετε;"

 

Επικράτησε μια έκπληκτη σιωπή.

 

Τελικά, ένας αρσενικός παπαγάλος κοίταξε τον άλλο αρσενικό παπαγάλο και είπε: "Άφησε τις χάντρες, Φραγκίσκο, οι προσευχές μας εισακούστηκαν!"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .