Τρίτη, Αυγούστου 9

BOMBA από την ΕΣΤΙΑ: Η Ευρώπη ωθεί τον Μητσοτάκη σε εκλογές αλλιώς έρχονται νέες αποκαλύψεις


“Το Τελεσίγραφο της Ούρσουλ φον ντερ Λάϊεν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις υποκλοπές” είναι ο τίτλος της αυριανής (συντηρητικής) εφημερίδας ΕΣΤΙΑ και το οποίο επισημαίνει και το μεγαλύτερο πρόβλημα της κυβέρνησης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, το οποίο ξεφεύγει και πέρα από μέγα σκάνδαλο των παρακολουθήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.
Οπως γράφει η εφημερίδα, υπάρχει διαρκής κόντρα μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της Κομισιόν που σοβεί εδώ και μήνες, με επίκεντρο το Ταμείο Ανάκαμψης και ο διαχειριστικός έλεγχος που πρότειναν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και για κάποιον (όχι και τόσο) περίεργο λόγο, απέρριψε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Γερμανικός παράγοντας, συγκεκριμένα, έχει και απαιτήσεις για την μείωση του φυσικού αερίου στις Χώρες του Νότου, κάτι που επίσης βρίσκει την Ελλάδα απροετοίμαστη, αφού προχώρησε το 2019 στην χωρίς λογική παραχώρηση 4 αδειών για εργοστάσια φυσικού αερίου, στους γνωστούς επιχειρηματίες, ταυτόχρονα με την βίαιη απολιγνιτοποίηση, οδηγώντας μας στο αδιέξοδο και να μην έχει η χώρα εναλλακτικές και το καρτέλ ενέργειας να πιέζει τον Μητσοτάκη να μην επιστρέψει στο λιγνίτη γιατί θα χάσουν τα υπερκέρδη.

Όλο αυτό το κοκτέιλ κάνει την παρούσα κυβέρνηση, ευάλωτη στον ξένο παράγωντα που τώρα ωθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόωρες εκλογές υπό την απειλή νέων αποκαλύψεων.

 https://taxalia.blogspot.com/2022/08/bomba.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .