Κυριακή, Αυγούστου 21

Ρηξικέλευθη απόφαση: Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε την ανάλυση των ΕΜΒΟΛΙΩΝ Covid για το αν είναι «ΕΠΙΒΛΑΒΗ», vid

 Για πρώτη φορά στην Ιταλία, δικαστήριο στο Πέζαρο αποφάσισε ότι το περιεχόμενο των εμβολίων mRNA πρέπει να διερευνηθεί εργαστηριακά.

Η απόφαση έρχεται με αφρομή έναν 50χρονο άνδρα που έχει ήδη προσβληθεί από τον Covid και δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο.

 Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη Covid, ο άνδρας τέθηκε σε αναστολή λόγω της «μη συμμόρφωσής» του αφού αρνήθηκε να κάνει την ένεση!

Το δικαστήριο του Πέζαρο αποδέχτηκε το αίτημα της δικηγόρου του άνδρα, Νικολέτα Μοράντε, η οποία είχε ζητήσει από τον δικαστή μια εργαστηριακή ανάλυση του περιεχομένου του «εμβόλιου» της Pfizer και της Moderna για τον Covid και των επιπτώσεών του σε έναν ασθενή που έχει αναρρώσει από τη μόλυνση και εάν είναι επιβλαβής γενικά για την υγεία των ανθρώπων.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος του 50χρονου:

«Το πρώτο ερώτημα είναι εάν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ταιριάζει σε ασθενείς που έχουν αναρρώσει από τον Covid. Αρχικά, λοιπόν, πρέπει να ρωτήσουμε τους ειδικούς μάρτυρες εάν ο εμβολιασμός εκείνων που έχουν αναρρώσει είναι κατάλληλη ιατρική πρακτική.


Το δεύτερο ερώτημα βασίζεται στην έρευνα του πελάτη μου σχετικά με έκδοχα μη ανθρώπινης χρήσης που περιέχονται στο εμβόλιο. Επιπλέον, βάσει ενός φακέλου που είχαμε ήδη ετοιμάσει και της τεχνικής συμβούλου του Δρ. Ansovini, ζητήσαμε να μάθουμε πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNA, καθώς εδώ ασχολούμαστε αποκλειστικά με εμβόλια mRNA και ερευνούμε εάν τα εμβόλια mRNA ή τα ένζυμα που περιέχονται σε εμβόλια mRNA μπορούν να είναι επιβλαβής για την υγεία μας. Εξ ου και το αίτημα για τεχνική αξιολόγηση.


Ας υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν υπάρχει και το ιδιόρρυθμο ζήτημα της συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης. Το έντυπο συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης που η ASL [Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας] του Marche ζητά από τους ανθρώπους να υπογράψουν, ακόμη και σε περιπτώσεις υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η ενημερωμένη συγκατάθεση είναι κάτι που συνήθως ισχύει για τις συμβάσεις. Διότι συνήθως ορίζει τους όρους της σύμβασης.


Έτσι, η εφαρμογή της ενημερωμένης συγκατάθεσης σε μια περίπτωση υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι μια μεγάλη αντίφαση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποβάλαμε αίτημα για παροχή τεχνικής συμβουλής που ορίστηκε από το δικαστήριο. Και επειδή πρόκειται για ένα νομικό ζήτημα, θα ζητήσουμε από τον δικαστή να το διαπιστώσει και αυτό.


Θέλουμε το δικαστήριο να εξετάσει λεπτομερώς το έντυπο συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης, το οποίο πρέπει να υπογράφεται ακόμη και σε περιπτώσεις υποχρεωτικού εμβολιασμού».


Σύμφωνα με την δικηγόρο του άνδρα Νικολέτα Μοράντε, η ανάλυση του εμβολίου κατά του Covid θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .