Τετάρτη, Αυγούστου 10

Αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδα μετά από νόσηση COVID ή εμβολιασμό

Αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδα μετά από νόσηση COVID ή εμβολιασμό

Image by Masum Ali from Pixabay Αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδα μετά από νόσηση COVID ή εμβολιασμό

Αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδα μετά από νόσηση COVID ή εμβολιασμό

Του Joseph Mercola

Ο Δρ. Joseph Mercola είναι ο ιδρυτής του Mercola.com. Ως οστεοπαθητικός γιατρός, μπεστ σέλερ συγγραφέας και κάτοχος πολλαπλών βραβείων στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής, το πρωταρχικό του όραμα είναι να αλλάξει το σύγχρονο πρότυπο υγείας παρέχοντας στους ανθρώπους μια πολύτιμη πηγή που θα τους βοηθήσει να πάρουν την υγείας τους στα χέρια τους.

Είτε είχατε νοσήσει από Covid-19 είτε κάνατε το εμβόλιο, πιθανότατα θα φέρετε στον οργανισμό σας την επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδα που παραμένει στους ιστούς και τα όργανά σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σας.

Ιστορικό

• Εάν είχατε περάσει COVID-19 ή λάβατε ένα εμβόλιο COVID-19, ενδέχεται να έχετε επικίνδυνες πρωτεΐνες ακίδες που κυκλοφορούν στο σώμα σας οι οποίες προκαλούν βλάβη σε κύτταρα, ιστούς και όργανα.

• Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία κυκλοφόρησε έναν οδηγό αποτοξίνωσης από τις πρωτεΐνες ακίδες, ο οποίος παρέχει απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε ενδεχομένως τις επιπτώσεις των τοξικών πρωτεϊνών ακίδων στο σώμα σας.

• Οι αναστολείς και οι εξουδετερωτές της πρωτεΐνης ακίδας περιλαμβάνουν τις πευκοβελόνες, την ιβερμεκτίνη, το neem (Ινδική πασχαλιά), τη Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) και τη γλουταθειόνη.

• Τα 10 κορυφαία βασικά προϊόντα αποτοξίνωσης της πρωτεΐνης ακίδας περιλαμβάνουν τη

Έχετε περάσει COVID-19 ή έχετε λάβει ένα εμβόλιο COVID-19;

Τότε πιθανότατα έχετε επικίνδυνες πρωτεΐνες ακίδας που κυκλοφορούν στο σώμα σας. Ενώ η πρωτεΐνη ακίδα βρίσκεται φυσιολογικά στον SARS-CoV-2, ανεξάρτητα από την παραλλαγή, παράγεται επίσης στο σώμα σας όταν λαμβάνετε ένα εμβόλιο COVID-19.

Στη φυσική της μορφή στον SARS-CoV-2, η πρωτεΐνη ακίδα είναι υπεύθυνη για τις παθολογίες της ιογενούς λοίμωξης.

Στην άγρια μορφή της είναι γνωστό ότι ανοίγει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προκαλεί κυτταρική βλάβη (κυτταροτοξικότητα) και, όπως δήλωσε ο Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, εφευρέτης της τεχνολογίας της βασικής πλατφόρμας εμβολίων mRNA και DNA, σε σχόλιο στο News Voice,

«είναι ενεργή στη χειραγώγηση της βιολογίας των κυττάρων που καλύπτουν το εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων σας – των αγγειακών ενδοθηλιακών κυττάρων, εν μέρει μέσω της αλληλεπίδρασής της με το ACE2, το οποίο ελέγχει τη συστολή στα αιμοφόρα αγγεία, την αρτηριακή πίεση και άλλα πράγματα».

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδα από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει φλεγμονή και βλάβη στο αγγειακό σύστημα, ακόμη και ανεξάρτητα από έναν ιό.

Τώρα, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH), ένας παγκόσμιος συνασπισμός οργανώσεων με επίκεντρο την υγεία και φορέας της κοινωνίας των πολιτών που επιδιώκουν να διευρύνουν τις γνώσεις για τη δημόσια υγεία, κυκλοφόρησε έναν οδηγό αποτοξίνωσης της πρωτεΐνης ακίδας, ο οποίος παρέχει απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε ενδεχομένως τις επιπτώσεις της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας.

Μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό τους με τις φυσικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των δοσολογιών, στο τέλος αυτού του άρθρου.

Γιατί θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας αποτοξίνωσης με πρωτεΐνη ακίδας;

Οι πρωτεΐνες ακίδες μπορούν να κυκλοφορούν στο σώμα σας μετά από μόλυνση ή το εμβόλιο, προκαλώντας βλάβες σε κύτταρα, ιστούς και όργανα.

«Η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια θανατηφόρα πρωτεΐνη», λέει σε ένα βίντεο ο Δρ. Peter McCullough, παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος. Μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και θρόμβωση σε οποιονδήποτε ιστό στον οποίο συσσωρεύεται.

Για παράδειγμα, η μελέτη βιοκατανομής της Pfizer, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να καθοριστεί πού καταλήγουν οι ενέσιμες ουσίες στο σώμα, έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδα COVID συσσωρεύτηκε σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες.

Περαιτέρω, μια ιαπωνική μελέτη βιοδιανομής για το εμβόλιο της Pfizer διαπίστωσε ότι τα σωματίδια του εμβολίου μετακινούνται από το σημείο της ένεσης στο αίμα, μετά την οποία οι κυκλοφορούσες πρωτεΐνες ακίδες είναι ελεύθερες να ταξιδέψουν σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών, του ήπατος, των νευρολογικών ιστών και άλλων οργάνων.

Μελέτη: Το mRNA εμβόλιο της Pfizer εισέρχεται στα ηπατικά κύτταρα και μετατρέπεται σε DNA 

Το WCH σημείωσε:

«Η πρωτεΐνη ακίδα του ιού έχει συνδεθεί με ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως:

Είναι πιθανώς υπεύθυνη για πολλές από τις παρενέργειες του εμβολίου Covid-19. Ακόμα και αν δεν είχατε συμπτώματα, δεν είχατε νοσήσει από Covid-19 ή δεν είχατε ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά από ένα εμβόλιο, μπορεί να υπάρχουν ακόμα παραμένοντες πρωτεΐνες ακίδες μέσα στο σώμα σας.

Προκειμένου να τις απομακρύνετε μετά το εμβόλιο ή μια μόλυνση, οι γιατροί και οι ολιστικοί θεραπευτές προτείνουν μερικές απλές ενέργειες.

Θεωρείται ότι ο καθαρισμός του οργανισμού από τις πρωτεΐνες ακίδες… το συντομότερο δυνατό μετά από μια λοίμωξη ή ένα εμβόλιο μπορεί να προστατεύσει από βλάβες από τις εναπομείνασες ή κυκλοφορούσες πρωτεΐνες ακίδες».

Αναστολείς και εξουδετερωτές των πρωτεϊνών ακίδας

Μια ομάδα διεθνών γιατρών και ολιστικών θεραπευτών που έχουν εμπειρία βοηθώντας ανθρώπους να αναρρώσουν από τον COVID-19 και τις παρενέργειες μετά το εμβόλιο συνέταξε φυσικές επιλογές για να βοηθήσετε στη μείωση του φορτίου των πρωτεϊνών ακίδα του σώματός σας.

Τα παρακάτω είναι αναστολείς της πρωτεΐνης ακίδας, που σημαίνει ότι αναστέλλουν τη σύνδεση της πρωτεΐνης ακίδας στα ανθρώπινα κύτταρα:

Βουτυρόχορτο 
Βελόνες πεύκου 
• Emodin 
• Neem 
• Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας 
Ιβερμεκτίνη 

Η ιβερμεκτίνη, για παράδειγμα, προσδένεται στην περιοχή δ`έσμευσης του υποδοχέα αιχμής SARS-CoV-2 που συνδέεται με το ACE2, γεγονός που μπορεί να παρεμποδίσει την ικανότητά του να προσκολλάται στην ανθρώπινη κυτταρική μεμβράνη.

Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19 

Συνέταξαν επίσης έναν κατάλογο εξουδετερωτών της πρωτεΐνης ακίδας, οι οποίοι την καθιστούν ανίκανη να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στα κύτταρα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται:

Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) 
Γλουταθειόνη 
• Τσάι μάραθου 
• Τσάι αστεροειδούς γλυκάνισου 
• Τσάι από πευκοβελόνες 
Βαλσαμόχορτο 
Σύμφυτο (Comfrey) 
Βιταμίνη C 

Οι φυτικές ενώσεις στον παραπάνω πίνακα περιέχουν σικιμικό οξύ, το οποίο μπορεί να εξουδετερώνει το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα και να μειώνει ορισμένες από τις τοξικές επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας. Η νατοκινάση, μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης θρόμβων αίματος.

7 σημάδια θρόμβωσης που δεν πρέπει να αγνοήσετε 

Πώς να προστατεύσετε τους υποδοχείς ACE2 και να αποτοξινώσετε την Ιντερλευκίνη-6 (IL-6)

Η πρωτεΐνη ακίδα προσκολλάται στους υποδοχείς ACE2 των κυττάρων σας, βλάπτοντας τη φυσιολογική λειτουργία των υποδοχέων.

Αυτή η παρεμπόδιση μπορεί να μεταβάλει τη λειτουργία των ιστών και θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για την πυροδότηση αυτοάνοσων νοσημάτων ή την πρόκληση μη φυσιολογικής αιμορραγίας ή θρόμβωσης, συμπεριλαμβανομένης της θρομβωτικής θρομβοπενίας που προκαλείται από εμβόλια.

Πώς ο κοροναϊός προσβάλλει τα αγγεία και γιατί τα mRNA εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις 

Η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη (με ψευδάργυρο), η κερκετίνη (με ψευδάργυρο) και η φιστετίνη (ένα φλαβονοειδές) είναι παραδείγματα ουσιών που μπορεί να προστατεύουν με φυσικό τρόπο τους υποδοχείς ACE2. Η ιβερμεκτίνη λειτουργεί εν προκειμένω δεσμεύοντας τους υποδοχείς του ACE2, εμποδίζοντας την πρωτεΐνη ακίδας να το κάνει.

Ψευδάργυρος με υδροξυχλωροκίνη ανακόπτουν την Covid-19; 

Η ιντερλευκίνη 6 (IL-6) είναι μια ιντερλευκίνη που δρα τόσο ως προφλεγμονώδης κυτοκίνη όσο και ως αντιφλεγμονώδης μυοκίνη μετά το εμβόλιο και τα επίπεδά της αυξάνονται σε όσους πάσχουν από COVID-19.

Για το λόγο αυτό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά αναστολείς της IL-6 για άτομα που πάσχουν σοβαρά από COVID-19. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί αναστολείς της IL-6 ή αντιφλεγμονώδη και μπορεί να είναι χρήσιμοι για όσους επιδιώκουν να αποτοξινωθούν από τον COVID-19 ή τα εμβόλια COVID-19:

• Boswellia serrata (λιβάνι) 
• Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας 
Μαύρο κύμινο (Nigella sativa) 
• Κουρκουμίνη 
• Έλαιο Krill και άλλα λιπαρά οξέα 
• Κανέλα 
• Fisetin 
• Απιγενίνη 
• Κερσετίνη 
Ρεσβερατρόλη 
• Λουτεολίνη 
• Βιταμίνη D3 (με βιταμίνη Κ) 
•.Ψευδάργυρος 
• Μαγνήσιο 
• Τσάι γιασεμί 
• Μπαχαρικά 
• Φύλλα δάφνης 
• Μαύρο πιπέρι 
• Μοσχοκάρυδο 
• Φασκόμηλο 

Πώς να αποτοξινωθείτε από τη φουρίνη και τη σερινοπρωτεάση

Για να εισέλθει στα κύτταρά σας, ο SARS-CoV-2 πρέπει πρώτα να συνδεθεί με έναν υποδοχέα ACE2 ή CD147 στο κύτταρο. Στη συνέχεια, η υπομονάδα της πρωτεΐνης ακίδας πρέπει να διασπαστεί πρωτεολυτικά (cut). Χωρίς αυτή την πρωτεϊνική διάσπαση, ο ιός απλώς θα προσκολληθεί στον υποδοχέα και δεν θα προχωρήσει περαιτέρω.

«Η θέση φουρίνης είναι ο λόγος για τον οποίο ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός και για τον οποίο εισβάλλει στην καρδιά, στον εγκέφαλο και τα αιμοφόρα αγγεία», εξήγησε ο Δρ. Στίβεν Κουέι, γιατρός και επιστήμονας, σε ακρόαση της υποεπιτροπής Εποπτείας και Μεταρρύθμισης της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Κρίση των Κοροναϊών.

Η ύπαρξη μιας νέας θέσης διάσπασης της φουρίνης στον SARS-CoV-2, ενώ άλλοι κορονοϊοί δεν περιέχουν ούτε ένα παράδειγμα θέσης διάσπασης της φουρίνης, είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι ο SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε μέσω της έρευνας για το κέρδος της λειτουργίας (GOF) σε ένα εργαστήριο.

Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις: Ποιοί, πώς και γιατί δημιούργησαν τον SARS-CoV-2~Η εμπλοκή Ελλήνων επιστημόνων 

Οι φυσικοί αναστολείς της φουρίνης, οι οποίοι εμποδίζουν τη διάσπαση της πρωτεΐνης ακίδας, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτοξινωθείτε από τη φουρίνη και περιλαμβάνουν:

• Ρουτίνη
• Λιμονένιο
• Baicalein
• Εσπεριδίνη

Η πρωτεάση της σερίνης είναι ένα άλλο ένζυμο που είναι «υπεύθυνο για την πρωτεολυτική διάσπαση της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2, επιτρέποντας τη σύντηξη του ιού από τα κύτταρα του ξενιστή.

Η αναστολή της πρωτεάσης σερίνης μπορεί επομένως να αποτρέψει την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης ακίδας και την είσοδο του ιού στα κύτταρα. Το WCH συνέταξε διάφορους φυσικούς αναστολείς της πρωτεάσης σερίνης, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

Πράσινο τσάι 
• Κόνδυλοι πατάτας 
Μπλε πράσινα φύκια 
• Σόγια 
• Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) 
• Ινδικό λιβάνι (Boswellia) 

Υγιεινή διατροφή για όλους

Εκτός από τις στοχευμένες ουσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, το WCH ήταν σοφό να σημειώσει ότι η υγιεινή διατροφή είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένων τροφίμων και άλλων προφλεγμονωδών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών (σπορέλαιων) ελαίων, είναι απαραίτητη για μια βέλτιστη ανοσολογική απόκριση.

Αντιφλεγμονώδης διατροφή: Θα νιώσετε αμέσως καλύτερα όταν μειώνετε τα τρόφιμα που ενισχύουν τη φλεγμονή 

Η χρονικά περιορισμένη διατροφή, δηλαδή η συμπύκνωση των γευμάτων σας σε ένα παράθυρο έξι έως οκτώ ωρών, είναι επίσης ευεργετική.

Διαλειμματική ή διαλείπουσα διατροφή-νηστεία: Τι είναι και οφέλη 

Αυτό θα βελτιώσει την υγεία σας με διάφορους τρόπους, κυρίως βελτιώνοντας τη μιτοχονδριακή σας υγεία και τη μεταβολική σας ευελιξία. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αυτοφαγία, η οποία βοηθά το σώμα σας να καθαρίσει τα κατεστραμμένα κύτταρα.

Όπως σημειώνει το WCH:

«Αυτή η μέθοδος … χρησιμοποιείται για να προκαλέσει την αυτοφαγία, η οποία είναι ουσιαστικά μια διαδικασία ανακύκλωσης που λαμβάνει χώρα στα ανθρώπινα κύτταρα, όπου τα κύτταρα αποικοδομούν και ανακυκλώνουν συστατικά.

Η αυτοφαγία χρησιμοποιείται από το σώμα για την εξάλειψη των κατεστραμμένων κυτταρικών πρωτεϊνών και μπορεί να καταστρέψει τους επιβλαβείς ιούς και βακτήρια μετά τη μόλυνση».

Ασιτία και αυτοφαγία: Πώς αυτό-επιδιορθώνεται το σώμα μας 

Μια άλλη στρατηγική για να ενισχύσετε την υγεία και τη μακροζωία σας και ενδεχομένως να βοηθήσετε στην αποτοξίνωση της πρωτεΐνης ακίδας, είναι η τακτική χρήση σάουνας. Καθώς το σώμα σας υποβάλλεται σε λογικές ποσότητες θερμικής καταπόνησης, σταδιακά εγκλιματίζεται στη θερμότητα, προτρέποντας μια σειρά από ευεργετικές αλλαγές να συμβούν στο σώμα σας.

Αυτές οι προσαρμογές περιλαμβάνουν αυξημένο όγκο πλάσματος και ροή αίματος στην καρδιά και τους μυς σας (που αυξάνουν την αθλητική αντοχή) μαζί με αυξημένη μυϊκή μάζα λόγω μεγαλύτερων επιπέδων πρωτεϊνών θερμικού σοκ και αυξητικής ορμόνης. Είναι μια ισχυρή μέθοδος αποτοξίνωσης λόγω της εφίδρωσης που προωθείται.

Πλήρης οδηγός αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό του WCH με τις χρήσιμες ουσίες για την αποτοξίνωση από τις τοξικές πρωτεΐνες ακίδας, συμπεριλαμβανομένων των συνιστώμενων δόσεων, τις οποίες μπορείτε να επιβεβαιώσετε με τον ολιστικό σας ιατρό.

Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, οι παρακάτω 10 ενώσεις είναι οι “βασικές” όσον αφορά την αποτοξίνωση από τις πρωτεΐνες ακίδες:

• Βιταμίνη D
• Βιταμίνη C
• NAC
• Ιβερμεκτίνη
• Σπόροι Nigella
• Κουερσετίνη
• Ψευδάργυρος
• Μαγνήσιο
• Κουρκουμίνη
• Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου

Πηγές  theepochtimes.gr  Αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδα μετά από νόσηση COVID ή εμβολιασμό

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Από τα παραπάνω διατίθενται από την ιστοσελίδα ως συμπληρώματα διατροφής ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας τα:

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Δείτε ακόμη: Η διατροφή μας δύναται να μας προφυλάξει από ιούς/ιώσεις

Ανοσοποιητικό: Πώς αντιμετωπίζει τους ιούς~Η μνήμη σε επαναλοίμωξη 

Βιταμίνη C: Προστατεύει από τον κοροναϊό COVID-19 

Παρακεταμόλη: Αδειάζει τη γλουταθειόνη από το σώμα~Σύνδεση με σοβαρή νόσο COVID-19  

Ω 3 λιπαρά: Σύνδεση με 75% μειωμένη πιθανότητα θανάτου από COVID-19  

Πρόπολη: Εμποδίζει την είσοδο και αναπαραγωγή ιών στα κύτταρα  

Πρόληψη ή εμβόλια κατά των πανδημιών; 

Γιατί άλλοι αρρωσταίνουν κι άλλοι όχι από ιούς-βακτήρια-μύκητες-παράσιτα;  

Ιπποκράτης: Είναι σημαντικότερο να γνωρίζεις την κατάσταση του πάσχοντα, παρά για την ασθένειά του 

Δικτυογραφία: 

Trial Site News May 30, 2021
Newsvoice.se July 17, 2021
Circulation Research March 31, 2021
World Council for Health, Spike Protein Detox Guide
Rumble, Dr. Peter McCullough, Therapeutic Nihilism and Untested Novel Therapies, October 5, 2021, 6:00
Children’s Health Defense June 3, 2021
Rights and Freedoms, Confidential Pfizer Research Document
In Vivo. Sep-Oct 2020;34(5):3023-3026. doi: 10.21873/invivo.12134
YouTube June 29, 2021
Scientifica (Cairo). 2021; 2021: 2706789
Nutrients. 2019 Jun; 11(6): 1234
FourHourWorkweek.com April 10, 2014 Αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδα μετά από νόσηση COVID ή εμβολιασμό


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .