Δευτέρα, Αυγούστου 1

Οι αναλογίες της Κατερίνας Στικούδη κόβουν την ανάσα. Ποζάρει με μαγιό και «κολάζει» το Instagram

katerina-550x330

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι αναλογίες της Κατερίνας Στικούδη κόβουν την ανάσα και σε κάθε ανάρτησή της με μαγιό στα social media, προκαλεί αναστάτωση στους folowers της .

Η Θεσσαλονικιά πολυτάλαντη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μας χαρίζει απλόχερα τα σωματικά της προσόντα, τα οποία κάθε καλοκαίρι γίνονται πρώτο θέμα και μάλιστα το όνομα της φιγουράρει στα top της επικαιρότητας.

Το εντυπωσιακό με την τραγουδίστρια είναι ότι όταν θα δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια, με μαγιό, τίποτα πάνω στο σώμα της δεν αποδεικνύει ότι πριν απο λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ίδια μάλιστα πριν απο λίγο καιρό αποκάλυψε και το κόλπο που έκανε την περίοδο της εγκυμοσύνης για να μην καταλάβουν οι θαυμαστές της ότι είχε πάρει 10 κιλά.

Η ίδια είχε δηλώσει: «Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πολύ, είχα πάρει 10 κιλά, αλλά δεν το καταλάβατε γιατί σας είχα τρελάνει στα throwback.

Ανέκαθεν η Κατερίνα Στικούδη πρόσεχε την διατροφή της κι γυμναζόταν σκληρά για να αποκτήσει αυτό το αγαλματένιο σώμα, και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ίχνος πλαστικής επάνω του, αυτή την φορά όμως φαίνεται ότι τα έδωσε όλα για να προλάβει και αυτό το καλοκαίρι να είναι ένα απο τα πιο καuτα ονόματα.

Δείτε την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη σε μια πόζα άκρως καλοκαιρινή που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει.

γ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .