Πέμπτη, Αυγούστου 18

ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ. “Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ”. ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΜΕ. ΚΟΥΛΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑKΗΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ

καραχαλιος

«Ο κ. Μητσοτάκης στα “δημοκρατικά” πραξικοπήματα έχει αποδειχθεί εξπέρ. Είμαστε η πιο αντιδημοκρατική χώρα στην Ευρώπη, πήρε τα σκήπτρα από τον Όρμπαν και τους Πολωνούς φίλους του. Κατάφερε επί 1000 μέρες, λιγότερες απ’ ό,τι ο πατέρας του, και να κάνει τέτοιου τύπου πραξικοπήματα, «πετσώνοντας» τα ΜΜΕ, ικανοποιώντας μια ομάδα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, κάνοντας τα χατήρια των ξένων και βασιζόμενος στο ότι οι βουλευτές της ΝΔ θα είναι άλαλοι»,

επισήμανε ο πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο «Κόκκινο 105,5», σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

«Θα με εκπλήξει να τα βάλει με στελέχη όπως η κ. Κεφαλογιάννη, ανθρώπους όπως ο κ. Τζαβάρας, στελέχη όπως ο Γιάννης Ανδριανός, ο κ. Κουτσούμπας, ο πολύπειρος Γιάννης Τραγάκης. Αυτοί οι άνθρωποι δεν επηρεάζονται. Και αυτό τον τρομάζει» συνέχισε ο Νίκος Καραχάλιος και πρόσθεσε: «Η σιωπή [των βουλευτών της ΝΔ] απηχεί το φόβο». Το σύστημα Μητσοτάκη βασίστηκε στο φόβο και μια έμμεση κρατική τρομοκρατία. Έδωσε νέα διάσταση στην πολιτική φράση “εμείς σας ακούμε”. Ο άνθρωπος αυτός το “εγώ σας ακούω” το εννοεί με την έννοια της επισύνδεσης»

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ανόητος και η λέξη ανοησία δεν είναι προσβολή, είναι κατάσταση. Ο άνθρωπος χωρίς μυαλό, χωρίς ορθή σκέψη, χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική είναι ανόητος» πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Όταν έχεις 158 βουλευτές, όταν δήθεν έχει 10 μονάδες προβάδισμα στις εκλογές, όταν σου μετράνε τις τραγωδίες ως ευνοϊκές συγκυρίες και σε αφήνουν να κάνει 7,5 δισ. αναθέσεις, τι θες να κάνεις και υποκλοπές; […] Ένας άνθρωπος που είχε καταφέρει να επωφεληθεί από το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, πέρασε με τις γκάφες και την ανικανότητά του, με τις ανήθικες σκανδαλώδεις και ομολογημένες υποκλοπές σε ένα αντι-μητσοτακικό μέτωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραχάλιος.
«Χώρισε την Ελλάδα σε χαφιέδες και θύματα. Είναι ο πρώτος πρόεδρος κυβερνήσεως, του επιτελικού κράτους, που μετέτρεψε την ελληνική δημοκρατία σε ελληνική τραγωδία. Έχουμε έναν ΚΥΠατζή πρωθυπουργό» τόνισε ακόμη και κατέληξε λέγοντας: ««Μετράει μέρες επειδή είναι πολιτικό ζόμπι. Γιατί δεν παραιτείται; Γιατί φοβάται ότι με την τρίτη επισύνδεση που θα βρεθεί πάει μέσω ειδικού δικαστηρίου μέχρι και φυλακή. Πάει να συναντήσει τους «καπέδες» και τις παρέες των ανθρώπων του υποκόσμου, τα “λαβράνια” και τους κακούς μαυροπουκαμισάδες, με τους οποίους έμαθε να πορεύεται».

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%9f%ce%9b%ce%91%ce%a3%ce%97-%ce%9c%ce%95-%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%a7%ce%91%ce%9b%ce%99%ce%9f-%ce%9f-%ce%9a%ce%a5%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%96%ce%97%ce%a3-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%98%ce%a5%ce%a0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .