Τετάρτη, Αυγούστου 24

Λίμνη Μπελέτσι: Kινητοποίηση της ΕΜΑΚ για να σωθεί πάπια με κουτί αναψυκτικού στο στόμα της

Όταν τα δίποδα πετούν τα σκουπίδια τους όπου να' ναι σε λίμνες και θάλασσες... Λίμνη Μπελέτσι: Kινητοποίηση της ΕΜΑΚ για να σωθεί πάπια με κουτί αναψυκτικού στο στόμα της

Στα χέρια της ΑΝΙΜΑ ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής βρίσκεται πλέον η πάπια από τη λίμνη Μπελέσι, της οποίας στο στόμα είχε σφηνώσει ένα κουτί αναψυκτικού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει.

Για το ζώο έκαναν έκκληση βοήθειας οι εθελοντές της ομάδας Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου Αττικής, οι οποίοι προσπάθησαν μαζί με πυροσβέστες να πιάσουν το ζώο και να το απαλλάξουν από το μαρτύριό του αλλά δεν τα κατάφεραν.

Έτσι ζητούσαν από κάποιον με βάρκα να τους βοηθήσει. Σε επικοινωνία κάποιων με την οργάνωση ΑΝΙΜΑ ειπώθηκε ότι οι άνθρωποί της αναλαμβάνουν το ζώο αλλά πρέπει να το πιάσει κάποιος και να τους το πάει.

Και η κινητοποίηση είχε αποτελέσματα καθώς η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ ανέλαβαν την επιχείρηση. Η πάπια πιάστηκε και μεταφέρθηκε για περίθαλψη στην ΑΝΙΜΑ. Οι άνθρωποι της ΑΝΙΜΑ αφαίρεσαν το κουτάκι αναψυκτικού από το στόμα της αλλά θα κρατήσουν το ζώο για περίθαλψη καθώς υπάρχει μια αρκετά σοβαρή πληγή στο ράμφος και στη γλώσσα της και χρειάζεται να αναρρώσει.

Πηγή: petpet.news

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .