Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Λίμνη Μπελέτσι: Kινητοποίηση της ΕΜΑΚ για να σωθεί πάπια με κουτί αναψυκτικού στο στόμα της

Όταν τα δίποδα πετούν τα σκουπίδια τους όπου να' ναι σε λίμνες και θάλασσες... Λίμνη Μπελέτσι: Kινητοποίηση της ΕΜΑΚ για να σωθεί πάπια με κουτί αναψυκτικού στο στόμα της

Στα χέρια της ΑΝΙΜΑ ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής βρίσκεται πλέον η πάπια από τη λίμνη Μπελέσι, της οποίας στο στόμα είχε σφηνώσει ένα κουτί αναψυκτικού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει.

Για το ζώο έκαναν έκκληση βοήθειας οι εθελοντές της ομάδας Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου Αττικής, οι οποίοι προσπάθησαν μαζί με πυροσβέστες να πιάσουν το ζώο και να το απαλλάξουν από το μαρτύριό του αλλά δεν τα κατάφεραν.

Έτσι ζητούσαν από κάποιον με βάρκα να τους βοηθήσει. Σε επικοινωνία κάποιων με την οργάνωση ΑΝΙΜΑ ειπώθηκε ότι οι άνθρωποί της αναλαμβάνουν το ζώο αλλά πρέπει να το πιάσει κάποιος και να τους το πάει.

Και η κινητοποίηση είχε αποτελέσματα καθώς η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ ανέλαβαν την επιχείρηση. Η πάπια πιάστηκε και μεταφέρθηκε για περίθαλψη στην ΑΝΙΜΑ. Οι άνθρωποι της ΑΝΙΜΑ αφαίρεσαν το κουτάκι αναψυκτικού από το στόμα της αλλά θα κρατήσουν το ζώο για περίθαλψη καθώς υπάρχει μια αρκετά σοβαρή πληγή στο ράμφος και στη γλώσσα της και χρειάζεται να αναρρώσει.

Πηγή: petpet.news

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.