Σάββατο, Αυγούστου 20

«Ksou – Ksou»: Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που αpp-ωθεί τα κουνούπια και είναι δωρεάν

Αφήστε τα εντομοκτόνα και πιάστε το… κινητό σας για να απομακρύνετε τα κουνούπια χάρη στην εφαρμογή του 26χρονου Έλληνα προγραμματιστή Χρήστου Αποστόλου.

«Με την εφαρμογή δημιουργείται μια τοπική ασπίδα 3Χ3 που προστατεύει από τα κουνούπια» υπογράμμισε ο ίδιος μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε ο Λαρισαίος προγραμματιστής, το app, με το όνομα «Ksou – Ksou», βασίζεται σε πρόσφατες έρευνες, και απωθεί τα κουνούπια μέσω συχνοτήτων που μπορεί να κυμαίνονται από τα 12 έως και τα 200HZ.

Ο ίδιος τόνισε ότι το ανθρώπινο αυτί δεν αντιλαμβάνεται τις συχνότητες αυτές, κι αν από τα 100ΗΖ και πέρα μπορούμε να καταλάβουμε κάτι μπορούμε να κατεβάσουμε την ένταση του κινητού.

«Υπάρχει ποικιλία συχνοτήτων γιατί υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία ο αέρας» συνέχισε.

«Όλες οι εφαρμογές μου είναι δωρεάν» ξεκαθάρισε

.thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .