Δευτέρα, Αυγούστου 8

ΒΟMBA ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΑΜΑΡΑ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: “Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΛΩΣ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ: “ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΠΕΣ – ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΙΟ;”

c465aac9e69b4fc7774d7b8561cd9f12_XL

Δείτε τι ανέφερε ο Νίκος Καραχάλιος στον Ρ/Σ Στο Κόκκινο για το μεγάλο σκάνδαλο που αποκάλυψε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και συνταράσσει τη χώρα:

«Με την παραίτηση Δημητριάδη ο επισυνδεδεμένος Μητσοτάκης προσπαθεί να αποσυνδέσει την ευθύνη από πάνω του» τόνισε στο Κόκκινο και τον Κώστα Σαββόπουλο ο Νίκος Καραχάλιος. O Σύμβουλος Στρατηγικής των Κώστα Καραμανλή- Αντώνη Σαμάρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη απέδωσε την απόφαση του κ. Μητσοτάκη «να πάρει στα χέρια του την ΕΥΠ» στο γεγονός «ότι ήθελε ένα

συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του, των εχθρών του, διότι πάσχει από εχθροπάθεια. Για ποιο λόγο; Διότι είναι αδύναμος και θέλει κάνει πράγματα που δεν ενσκύπτουν στο πρωθυπουργικό πλαίσιο».

karaxalios

Ο κ. Καραχάλιος υπογράμμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να παραιτηθεί. Όσο παραμένει πρωθυπουργός δεν θα βρεθεί μόνο απολογούμενος στην Εξεταστική Επιτροπή αλλά θα οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο αυτός και οι συνεργάτες του. Σχεδόν όσα έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι επιλήψιμα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.  Ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Δημοκράτες» και Πρόεδρος του Forum2020 πρόσθεσε πως δεν έχουν απαντηθεί οι καταγγελίες συγκεκριμένου δημοσιογράφου-που δέχτηκε επίθεση και παραλίγο να χάσει τη ζωή του- ότι υπήρχε συγκεκριμένος ποινικός, ο κ. Καπετανάκης, ο οποίος επισκεπτόταν το Μαξίμου και συναντούσε εκτός Μαξίμου συνεργάτες του πρωθυπουργού μεταξύ των οποίων και το Δημητριάδη. Ισχύει ή δεν ισχύει; Και αν ισχύουν όλα αυτά γιατί επέμενε στις υποκλοπές Ποιους παρακολουθούσε;» Εστίασε δε στο γεγονός ότι «δεν έχει μιλήσει κανείς από τους βουλευτές της ΝΔ. Έχουν μιλήσει μόνο  κ. Καραμανλής και ο κ. Σαμαρας. 156 βουλευτές είναι άλαλοι και τους προκαλώ να ζητήσουν ίδιοι εξηγήσεις αλλιώς δεν θα μπορούν να βγουν να διεκδικήσουν την ψήφο».

Τέλος, επεσήμανε «ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας τύπος γεμάτος εσωτερικές αντιφάσεις. Είναι ανασφαλής και ταυτόχρονα αλαζονικός. Οι εσωτερικές αυτές αντιφάσεις προκύπτουν από το γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει κατά βάση ότι είναι λίγος. Κάνει πράγματα και βλάπτει τη χώρα με τρόπο ανεπανόρθωτο».

1https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%9fmba-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%97%ce%9d-%ce%a3%ce%a5%ce%9c%ce%92%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%9f-%ce%a3%ce%91%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%9c%ce%91%ce%9d/
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%9fmba-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%97%ce%9d-%ce%a3%ce%a5%ce%9c%ce%92%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%9f-%ce%a3%ce%91%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%9c%ce%91%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .