Κυριακή, Αυγούστου 28

“ΠΥΡΙΝΟΣ” ο γιατρός Δημήτρης Γάκης για τους αιφνίδιους θανάτους νέων: «Εξοργιστικό να μιλούν για αδιευκρίνιστη αίτια θανάτου – Μας δουλεύουν με το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Moderna»

γακης

«Είναι εξοργιστικό εν έτη 2022 να μην γνωρίζουμε την αιτία θανάτου ενός νέου ανθρώπου, είναι πραγματικά έξω από την επιστήμη όλα αυτά» τόνισε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Δημήτρης Γάκης, χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης.

«Πληρώνουμε από την τσέπη μας την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία για να συγκεντρώνει στοιχεία και να ερευνά, για να μπορούμε εμείς οι γιατροί να αναπροσαρμόζουμε τους στόχους και να βοηθούμε τον

Έλληνα. Έχουμε φτάσει στην απόλυτη εξαθλίωση, με εξοργίζει το γεγονός ότι ιατροδικαστές βγάζουν πόρισμα: «(…) Aιτία θανάτου αδιευκρίνιστη». Το 2022, που έχουμε τόσες δυνατότητες που μπορούμε και πρέπει να ξέρουμε. Ειδικά στους νέους. Πώς θα εμβολιάσουμε, τα παιδιά, νέους ανθρώπους, εγκύους  με ένα φάρμακο που δεν έχει εκπληρώσει όλες τις μελέτες ασφαλείας», αναρωτήθηκε.

Παράλληλα, ο κ. Γάκης προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με πρόστιμο – μαμούθ που επιβλήθηκε στη Pfizer ενώ έκανε αναφορά και στο επικαιροποιημένο εμβόλιο της Moderna.

Όπως αποκάλυψε «η Μεγάλη Βρετανία επέβαλε στην Pfizer πρόστιμο μαμούθ, 63.000.000 Λιρών Αγγλίας γιατί απέσυρε το πολύτιμο αντιεπιληπτικό φάρμακο την Νατριούχο Φαινυτοΐνη που κυκλοφορούσε διεθνώς με το όνομα Epanutin και το διέθετε με άλλο όνομα μέσω μίας μικρής εταιρείας στην οποία το πουλούσε υπερκοστολογημένο έως 1600% και η οποία το πουλούσε, με την σειρά της, υπερκοστολογημένο έως 2600% στο Βρετανικό ΕΣΥ. Έτσι ζημιώθηκε το NHS κατά 50 εκατομμύρια λίρες μέσα σε ένα χρόνο».

Έκανε, επίσης, λόγο για «ανακλήσεις ευρείας χρήσεως φαρμάκων για παραβιάσεις των κανόνων ορθής πρακτικής της εταιρείας». «Πόσο δίκιο έχει ο Peter Gotzsche, όταν γράφει ότι η τρίτη αιτία θανάτου, παγκοσμίως, είναι τα… φάρμακα! Και όταν μιλάει για «organized crime», επισήμανε.

«Μας δουλεύουν χοντρά» είπε αναφερόμενος στο νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο της Μοderna. Όπως εξήγησε «περιέχει ποσότητα mRNA 50μg, 25μg έναντι του αρχικού στελέχους της Wuhan και 25 μg του αρχικού στελέχους της Όμικρον, το ΒΑ1. Δηλαδή έχει το αρχικό στέλεχος, με την τοξικότατη ακίδα, που έχει αναγνωριστεί ως αγγειακή τοξίνη ενώ «καλύπτει» το ΒΑ1, μία παραλλαγή η οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον στην Ελλάδα. Όμως στην Ελλάδα θα το «βαφτίσουν» επικαιροποιημένο και θα ζητήσουν από τους πολίτες να πάνε να το κάνουν και αυτό», υπογράμμισε ο κ. Γάκης.

Τέλος, αναφέρθηκε στον παράλογο τρόπο υπολογισμού των θανάτων στις επιδημιολογικές εκθέσεις του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό τονίζοντας ότι «μιλάμε για θανάτους με Covid και όχι από Covid, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική και η ζημιά που υπέστησαν οι Έλληνες πενταπλάσια».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γάκη:makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .