Πέμπτη, Αυγούστου 25

Υπουργοί αγοράζουν ακίνητα στις Κυκλάδες… Nα που πάνε τα λεφτά του Ελληνικού λαού ,γι αυτό άδειασαν τα ταμεία και μας έβαλαν σε Μνημόνια για 100 χρόνια !

Και δεύτερη βίλα, παραπλεύρως της πρώτης, στο ίδιο συγκρότημα- Ποιος τον κάρφωσε!

Υπουργοί αγοράζουν ακίνητα στις Κυκλάδες…
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI/ΦΩΤ.ΑΡΧΕΙΟΥ

Σούσουρο σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων με εν ενέργεια υπουργό που φέρεται να αγόρασε και δεύτερη βίλα παραπλεύρως της πρώτης στο ίδιο συγκρότημα.

Το μυστικό κυκλοφόρησε στα γαλάζια στέκια του νησιού από κορυφαίο στέλεχος της ίδιας παράταξης με ειδικό βάρος αλλά και με εξειδικευμένες γνώσεις στις αγοραπωλησίες ακινήτων στο συγκεκριμένο νησί!

Η πληροφορία έφτασε και το Μέγαρο Μαξίμου από στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού που πηγαινοέρχεται στο συγκεκριμένο νησί και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα…

Ωστόσο στο Μαξίμου υπάρχει και ένας άλλος φάκελος με αγοραπωλησίες ακινήτων σε παράπλευρο νησί των Κυκλάδων -εξ ίσου κοσμοπολίτικο- που αφορά πρώην υπουργό κόμματος αντιπολίτευσης και όχι της αξιωματικής.-
Μπίζνεσμαν υπουργοί!

Δ. Β.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .