Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Spiegel: Τέλος τα όπλα για την Ουκρανία από τους Γερμανούς!

''Φτάσαμε στο όριο'

Η επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, Christina Lambrecht , δήλωσε ότι η Γερμανία δεν μπορεί πλέον να προμηθεύει όπλα στον ουκρανικό στρατό από τα δικά της αποθέματα. Το Spiegel γράφει σχετικά .

«Φτάσαμε στο όριο», είπε.

Το Spiegel σημειώνει ότι οι Γερμανοί βουλευτές Christian Klink (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα), Sarah Nanni και Alexander Müller (και οι δύο από το Ελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα) έκαναν πρόταση για αύξηση των προμηθειών.

Νωρίτερα, ο πρώην πρέσβης της Ουκρανίας στη Γερμανία, Andriy Melnyk , επέκρινε τη γερμανική κυβέρνηση ότι άφησε το Κίεβο στην «αυθαιρεσία της μοίρας». Ο διπλωμάτης καταδίκασε το Βερολίνο για την απροθυμία του να βοηθήσει τη χώρα του με την προμήθεια βαρέων όπλων. Ο πρώην πρεσβευτής πιστεύει ότι η Ουκρανία αποδείχθηκε μόνη της όσον αφορά τις στρατιωτικές σχέσεις. 

πηγη .epilekta.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.