Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το πρωϊνό».

Το Πρωινό: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 - Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού

Όπως όλα δείχνουν από στιγμή σε στιγμή θα βγει η ανακοίνωση των αλλαγών στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Οι εξελίξεις όσο αφορά το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή τρέχουν. Πηγές αναφέρουν πως υπήρξε σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα πριν το ξεκίνημα του σημερινού Πρωινού.

Παρά το γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει πάρει την απόφασή της, ο ΑΝΤ1 κάνει προσπάθειες για να αλλάξει γνώμη. Πάντως, δεν εμφανίστηκε ούτε στη σημερινή εκπομπή. Ενώ η Φωτεινή

Πετρογιάννη έχει αναλάβει να βοηθήσει στη ροή του προγράμματος στα γυναικεία θέματα για όσο χρειαστεί.

Όπως έχει διαρρεύσει ως τώρα η Δούκισσα Νομικού έχει θέσει ορισμένους όρους τους οποίους ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να ικανοποιήσει αλλά όχι στο σύνολό τους. Κι αυτό είναι το αγκάθι των διαπραγματεύσεων που γίνονται ανάμεσά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί ανέφερε πως η απουσία της οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πάντως στην χθεσινή εκπομπή η Δούκισσα Νομικού δεν άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ενώ η ίδια είχε ανανεώσει το ραντεβού της με το κοινό του ΑΝΤ1.

Να σημειώσουμε πως μέχρι τώρα καμιά από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Η παρουσιάστρια πάντως δεν αποχωρεί από το δυναμικό του καναλιού. Καθώς έχει συμβόλαιο που την καθιστά μέλος τους ψυχαγωγικού τμήματος του ΑΝΤ1. Ενώ όπως είναι γνωστό είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του σταθμού. Άλλωστε για τον λόγο αυτόν είχε επιλέγει από την πρώτη στιγμή. Παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε άλλη παρουσιάστρια στο πλευρό του. Οπότε μόλις βρεθεί το κατάλληλο πρόγραμμα θα την ξαναδούμε στην οθόνη.

Παράλληλα στο παρασκήνιο σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα δεν είναι η μόνη που αποχώρησε από το Πρωινό. Ακόμη τρεις δημοσιογράφοι άφησαν το Πρωινό. Ενώ ο ΑΝΤ1 αναμένεται να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις για να τονώσει τις χαμηλές πτήσεις που σημείωσε η εκπομπή. Μένουμε σε αναμονή των εξελίξεων.

ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .