Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13

Προκαλεί ανατριχίλα η μάνα της 20χρονης ΑμεΑ: «Ήξερα ότι βίαζε την κόρη μου ο αδερφός μου. Και εμένα με βίαζε ο πατέρας μου»

Λίγα χρόνια πριν, τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα

Άφωνο το πανελλήνιο από τα όσα κατέθεσε η μητέρα, η οποία φαίνεται να φέρει μόνο τον τίτλο, καθώς είναι αδιανόητο να γνωρίζει ότι το παιδί της -και μάλιστα ΑμεΑ– βιάζεται από τον ίδιο της τον αδελφό, και εκείνη παραμένει στη σιωπή… 

Τα στόματα άνοιξαν, και οι καταγγελίες και οι περιγραφές «μιλούν» από μόνες τους. Όσα ανατριχιαστικά περιέγραψε η άτυχη κοπέλα στην κατάθεσή της, δεν ήταν έκπληξη για τη μητέρα της, η οποία έκανε πλάτες στον αδελφό της. Όπως σημειώνει η ίδια, ήξερε καλά τι είχε συμβεί, αλλά το θέμα δεν προχώρησε επειδή όταν σημειώθηκε το έγκλημα, η κόρη της φοβήθηκε και πήρε πίσω τα όσα είχε πει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να πιστέψει πως δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα της και βρέθηκε να κοιμάται σε καρέκλες καταστήματος.

«Έχω πέσει και εγώ θύμα βιασμού»!

«Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα. Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ, και συνεχίζει: «Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου, όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψαν. Μου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν» συνεχίζει. Προσθέτει, «Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .