Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ! ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ 2.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ,Ενώ ετοιμάζονται να σαρώσουν τα πάντα όλα στα ακίνητα !!!

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ: ΑΓΡΟΤΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ+ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΕΩΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ !!!
ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ 2.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ
Ενώ ετοιμάζονται να σαρώσουν τα πάντα όλα στα ακίνητα !!!


Κινέζοι αγόρασαν 2.000 στρέμματα με ελαιόδεντρα στη Λακωνία
Στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις στρέφονται κινέζοι επενδυτές μετά τα ακίνητα στην Ελλάδα.
Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας κ. Παναγιώτης Πεβερέτος, μιλώντας σε εκδήλωση του ΜέΡΑ 25 για τα κόκκινα δάνεια.

Ο πρόεδρος ανέφερε ότι οι κτηνοτρόφοι αλλά και οι αγρότες βρίσκονται σε στενωπό εξαιτίας των κόκκινών δανείων τα οποία δεν αντιμετωπίζονται καθώς οι προτεινόμενες ρυθμίσεις δεν ικανοποιούν τους δανειολήπτες με συνέπεια να χάσουν εκτός από τα σπίτια τους και καλλιεργήσιμες εκτάσεις που βρήκαν από τους πατεράδες τους.

Ο κ. Πεβερέτος ανέφερε ότι την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της επαρχία πολιορκουνται από μεσίτες να πουλήσουν τη γη τους σε Κινέζους που ζητούν μεγάλες εκτάσεις με ελαιόδεντρα.

Στο στόχαστρο είναι η Λακωνία, με τους μεσίτες να οργώνουν την περιοχή αναζητώντας σημαντικές εκτάσεις για τις αγοράσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο πουλήθηκε έκταση 2000 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα που ανήκε σε πέντε αδέρφια.

Επίσης οι μεσίτες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την αγορά έκτασης 300 στρεμμάτων στη Λακωνία και κάνουν διαπραγματεύσεις να αγοράσουν τις γύρω εκτάσεις.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον αρχικά των Κινέζων όπως κι άλλων εταιρειών πιθανόν να συμβάλλουν στην απορρύθμιση για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων καθώς οι πωλητές ή πιστωτές θα κατανοήσουν ότι το αγοραστικό διαμορφώνει νέες πιο συμφέρουσες λύσεις για τους πιστωτές οι οποίοι θα φροντίσουν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και τους δανειολήπτες να τους οδηγούν σε αδιέξοδο.


bankingnews.gr


www.kinima-ypervasi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.