Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29

Ζωγράφου: Συμμορία με «έδρα» την Πολυτεχνειούπολη ληστεύει κατάστημα σε 22'' - Δείτε βίντεο

Ο καταστηματάρχης είχε μείνει άναυδος από το πόσο γρήγορα κινήθηκαν μέσα στο μαγαζί του παίρνοντας τα χρήματα από το ταμείο του
Χωρις_τιτλο_2
Βαριές ποινικές διώξεις για σωρεία αδικημάτων άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος 23 από τους 32 συνολικά συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία πλέον κατηγορούνται οι 23 συλληφθέντες, κατά περίσταση, είναι: Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία), διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων (πλημμεληματική και κακουργηματική).

Η εγκληματική δράση μιας από τις συμμορίες με «έδρα» την Πολυτεχνειούπολη φαίνεται μέσα από βίντεο που παρουσίασε το OPEN.

Δύο μέλη της συμμορίας, μπαίνουν οπλισμένοι με κουκούλες σε κατάστημα, απειλούν και χτυπούν τον ιδιοκτήτη και παίρνουν τα χρήματα από το ταμείο. Μέσα σε 22 δευτερόλεπτα έχουν ολοκληρώσει την δράση τους και γίνονται καπνός.

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cn87nzzlbuyh)
Ειδήσεις σήμερα:

 https://www.protothema.gr/greece/article/1289977/zografou-summoria-me-edra-tin-polutehneioupoli-listeuei-katastima-se-22-deite-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .