Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 7

Συνελήφθη απατεώνισσα με λεία πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ

Συνελήφθη απατεώνισσα με λεία πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ

Πάνω από τριακόσιες χιλιάδες ευρώ είχε καταφέρει να αρπάξει από τα θύματα της μια 41χρονη η οποία όμως συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

«Έχω πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας» έλεγε σε τρία από τα θύματα της τα οποία θέλοντας να την βοηθήσουν και να την «σώσουν από την κατάσταση που είχε περιέλθει» της έδωσαν, συνολικά, 73

χιλιάδες ευρώ. Αφού «γλίτωσε» από την ενδοοικογενειακή βία η 41χρονη και «στάθηκε στα πόδια» της απέκτησε τέτοιες διασυνδέσεις που μπορούσε να μεσολαβήσει για το διορισμό ενός ατόμου σε τράπεζα.

Μόνο που αυτή η εξυπηρέτηση ήταν λίγο «αλμυρή» και κόστισε 130 χιλιάδες ευρώ, τα οποία πήρε σιγά σιγά από το παρολίγο τραπεζικό στέλεχος. Είχε όμως μεγάλη ικανότητα και πειθώ και έτσι «εξαπατώντας κατ’ επάγγελμα τρίτα άτομα με διάφορα προσχήματα κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των -120.000- ευρώ ακόμη». 

Τα θύματα της είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη η οποία την είχε καταδικάσει «με δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης (14) ετών και (5) μηνών για απάτες από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα». Έτσι, αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή του Ελληνικού όπου την εντόπισαν και την οδήγησαν στα δικαστήρια για τα περαιτέρω. 

.zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .