Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17

«Καμπάνα» 30.000 ευρώ στον 56χρονο που θανάτωσε με φόλα αδέσποτο σκυλί στον Αλμυρό

δσφβδβφδ

«Καμπάνα» 30.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 56χρονο, ο οποίος θανάτωσε με φόλα, αδέσποτο σκυλί στον Αλμυρό, Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και λοιπών διατάξεων. Όπως έγινε γνωστό, ο 56χρονος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, φορώντας γάντι στο αριστερό του χέρι, όταν πέταξε στον δρόμο αντικείμενο περιτυλιγμένο με χαρτοπετσέτα.

Το αντικείμενο αυτό λίγο αργότερα το έφαγε αδέσποτος σκύλος, που βρισκόταν στο σημείο και μετά από περίπου 20 λεπτά, θανατώθηκε. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση.

Η ταυτοποίηση του δράστη και η εξιχνίαση του εγκλήματος, επιτεύχθηκαν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο και κατέγραψε τις κινήσεις του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτ/κων Βόλου, ενώ του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .