Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12

Μητσοτάκη εσύ μπορείς να ζήσεις με 400 ευρώ σύνταξη τον μήνα;;--

«Μας εμπαίζει ο Μητσοτάκης» – «Ψίχουλα οι αυξήσεις»

Αύξηση των συντάξεων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός απ' τη ΔΕΘ πάνω από 6%, σε ποιους όμως; Στους συνταξιούχους του Δημοσίου που την είχαν αράξει σε μια καρέκλα του Δημοσίου για 30-35 χρόνια  δηλαδή περίπου σε 1,5 εκατ.. Στους χαμηλοσυνταξιούχους  του ιδιωτικού τομέα τίποτα, τους έφαγαν ακόμη και το ΕΚΑΣ και φυτοζωούν με 400 ευρώ μηνιαίως ! Είπε για αύξηση του  κατώτατου μισθού από την Πρωτομαγιά -το 2023 που τότε κάποιος άλλος θα είναι Πρωθυπουργός αφού θα έχουν γίνει εκλογές,

έταξε έξτρα στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών--μιλά μόνο για Ρομά και αλλοδαπούς,

Αύξηση  κατώτατου μισθού από 713 σε 751 ευρώ ... τεράστιο το ποσόν 38 ευρώ! Θα δώσει κάτι ψίχουλα τον Δεκέμβριο σε χαμηλοσυνταξιούχους ενώ σε ευάλωτα νοικοκυριά  αλλοδαπούς ξανά και ξανά όλα τα επιδόματα .

Είπε ότι δίνει σε κάθε παιδί που γεννιέται 2.000 ευρώ και φυσικά οι Έλληνες γελάνε γιατί αδυνατούν λόγω ανεργίας να παντρευτούν, τι παιδιά να κάνουν; Κι έτσι αυξάνονται και πληθύνονται οι μουσουλμάνοι με κάθε χρόνο κι άλλο παιδί και οι ρομά. Αυτά είπε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ούτε μείωση σε Φ.Π.Α στα είδη πρώτης ανάγκης, ούτε μείωση ΕΝΦΙΑ το τούρκικο χαράτσι του Τούρκογλου που μας φόρτωσε εδώ και χρόνια. Δηλαδή για τους Έλληνες ανεργία, πείνα και δυστυχία, όλα τα επιδόματα στους ξένους κανονική αντικατάσταση πληθυσμού ! Ότι χειρότερο πέρασε, δεν είναι κυβέρνηση Ελλήνων αυτή, είναι κυβέρνηση μεταναστών. Μη ξεχάσετε να ξαναψηφίσετε Μητσοτάκη!

Συνταξιούχος των 400 ευρώ.

Μ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .