Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Ελένη Πετρουλάκη: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση ακριβώς πριν 4 χρόνια. Πέρασα από όλα αυτά τα συμπτώματα...»

Ελένη Πετρουλάκη: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση ακριβώς πριν 4 χρόνια. Πέρασα από όλα αυτά τα συμπτώματα...»

Η Ελένη Πετρουλάκη τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίους μοιράζεται πράγματα τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την επαγγελματική.

Η γνωστή γυμνάστρια, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Μια ερώτηση που μου κάνουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες που αισθάνονται τα πρώτα συμπτώματα ! Οι ορμονικές αλλαγές όπως συμβαίνει σε όλες τις χρονικές περιόδους, έτσι και στην εμμηνόπαυση μπορούν να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους.
Εάν ομως ακολουθησουμε μια ισορροπημένη διατροφή και εντάξουμε ένα πρόγραμμα άσκησης δεν θα έχουμε αλλαγές στο βάρος μας και θα αισθανόμαστε καλά ψυχολογικά !

👉Εγώ μπήκα στην εμμηνόπαυση ακριβώς πριν 4 χρόνια ! Πέρασα από όλα αυτά τα συμπτώματα ….εφιδρώσεις , εξάψεις ,πρηξίματα , φουσκώματα …αλλα ευτυχώς κατάφερα να παραμείνω δυνατή και να μην πέσω ψυχολογικά γιατί και ήξερα τι πρέπει να κάνω ( διατροφή -ασκηση ) αλλα και γιατί είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι δεν ήθελα να πάρω ουτε ορμόνες ούτε αντικαταθλιπτικά (ούτε τίποτα από όλα όσα άκουγα κατά καιρούς να παίρνουν άλλες γυναίκες και να αυξάνεται το βάρος χωρίς να το καταλάβουν ) και πάντα σκεφτόμουν ότι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη

 

Ακόμα μια ορμονική αλλαγή όπως η εφηβεία και η εγκυμοσύνη !»

.govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .