Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20

ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ! 769.408.00€ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ – ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ! ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΑΓΩΜΕΝΟ, ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Όταν οι Έλληνες αυτοκτονούν γιατί οι Κυβερνώντες τους έφεραν  σε οικονομικό αδιέξοδο, όταν η κυβέρνηση πετάει χιλιάδες Έλληνες  στους δρόμους βγάζοντας  σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία, όταν οι Έλληνες θα περάσουν έναν δύσκολο χειμώνα από όλες τις απόψεις μην έχοντας ούτε για τα προς το ζην, όταν οι κυβερνώντες έχουν  ψαλιδίσει μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα,

όταν έφεραν χιλιάδες επιχειρηματίες σε  απόγνωση και στο τέλος έκλεισαν τα μαγαζιά τους από τους μεγάλους λογαριασμούς ρεύματος, υπερβολικού ΦΠΑ και λόγω (πανδημίας), αυτοί  οι Προδότες του  Ελληνικού έθνους, αυτοί οι Μισέλληνες που δεν ιδρώνει το αυτί τους με τίποτα συνεχίζουν ακάθεκτοι την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος πλουτίζοντας εκείνοι, φτωχοποιώντας τον ελληνικό λαό!

Μία ακόμα αποκάλυψη για τις μίζες Δημητριάδη προς κυβερνητικούς φίλους του. Αυτή είναι η Καμόρα της Ελλάδος. Αίσχος!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .