Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 8

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στα πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής του BBC – Με κομμένη την ανάσα όλοι στη Βρετανία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στα πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής του BBC – Με κομμένη την ανάσα όλοι στη Βρετανία
Πηγή: APimages, BBC

Ολη η οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ σπεύδει στο πλευρό της 96χρονης μονάρχη στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, αφού οι γιατροί εξέφρασαν ανησυχίες για την υγεία της και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου αναπαύεται η μονάρχης, έχουν πάει ήδη ο πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ενώ στο κάστρο μεταβαίνουν εσπευσμένα και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός τους.

Ο εγγονός της βασίλισσας και η σύζυγός του, που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, επρόκειτο να παραστούν απόψε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο, όμως ακύρωσαν τα σχέδιά τους για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας. Στον αντίποδα, η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, θα παραμείνει στο Ουίνσδορ, καθώς τα παιδιά της, ο πρίγκιπας Γεώργιος, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις βρίσκονται στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο, ανέφερε το παλάτι του Κένσιγκτον σε ανακοίνωσή του.

 

Το BBC One ανέστειλε το κανονικό πρόγραμμα

Δεκάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τις πύλες του Κάστρου, όπου βρίσκεται η Βασίλισσα, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ τροποποιούν το πρόγραμμά τους, ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης. Είναι χαρακτηριστικό πως το BBC One έχει διακόψει την κανονική ροή του προγράμματος του μετά την ανακοίνωση για την επιδείνωση στην υγεία της Βασίλισσας. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας μεταδίδει ειδικό δελτίο ειδήσεων του BBC.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής Huw Edwards φοράει σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ακολουθώντας τον ενδυματολογικό κώδικα του BBC σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή μέλος της βασιλικής οικογένειας, κάτι που έχει εντείνει την ανησυχία στους Βρετανούς. Το πρόγραμμα διακόπηκε στις 12:39 για να μεταδοθεί η ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που έκανε λόγο για ανησυχία των γιατρών για την υγεία της βασίλισσας. Εκτοτε, το κανάλι μεταδίδει ειδήσεις μόνο για την υγεία της βασίλισσας.

Δείτε τη στιγμή που το BBC διακόπτει για το έκτακτο δελτίο για τη βασίλισσα Ελισάβετ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .