Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30

Μητσοτάκης ο πέμπτος Beatle

Να μην κάνουμε τους έκπληκτους και δήθεν αναρωτιόμαστε γιατί η ΝΔ έθαψε και κουκούλωσε τις διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές.

Δηλαδή τι περιμέναμε; Ότι οι διαδικασίες θα ήταν άψογες, ότι θα καλούσαν όλους τους απαραίτητους μάρτυρες που είχαν σχέση με την υπόθεση, ότι θα τους άφηναν να μιλήσουν ελεύθερα και ότι δεν θα κατέστρεφαν και δεν θα εξαφάνιζαν όλα τα σχετικά με τις υποκλοπές στοιχεία;

Μα αν τα έκαναν όλα αυτά και αν όλα λειτουργούσαν άψογα, τότε θα αποκαλυπτόταν η αλήθεια. Ότι το παράνομο κύκλωμα των υποκλοπών φέρνει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν αποκαλυπτόταν η αλήθεια, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα είχαν εκτός από πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Θα κινδύνευαν να μπουν φυλακή. Είναι απόλυτα λογική λοιπόν η συσκότιση και η σιωπή. Είναι όρος επιβίωσης για το σύστημα παρακολουθήσεων και διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Υποτίθεται ότι οι παρακολουθήσεις δεν είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την κοινωνία. Και η πραγματικά η πλειοψηφία του κόσμου αν ρωτηθεί για τις παρακολουθήσεις, παρόλο που υπονομεύουν την ουσία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και των ατομικών μας ελευθεριών, θα τις κατατάξει χαμηλότερα από την καθημερινή του επιβίωση. Από το ψωμί και το γάλα. Όμως οι παρακολουθήσεις έχουν μια τεράστια διαρκή δυναμική για όλους όσους είναι μπλεγμένοι. Τους λερώνουν και τους στιγματίζουν. Ο Μητσοτάκης από τον καιρό που έσκασε το θέμα των παρακολουθήσεων, ενώ μέχρι τότε καλυπτόταν από ένα μιντιακό πλέγμα προστασίας και το έπαιζε άνετος και ωραίος γκόμενος με δασύτριχο αρρενωπό στήθος, τώρα προσπαθεί να το παίξει άνετος και ωραίος γκόμενος με δασύτριχο αρρενωπό στήθος, και παρόλο που εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα μιντιακό πλέγμα προστασίας, πλέον είναι γεμάτος λαδιές.

Και εκείνος μπορεί να υποκρίνεται ότι δεν τις βλέπει, όμως όλοι οι υπόλοιποι τις βλέπουμε. Έτσι όπως είναι καταλερωμένος και στάζει λάδια δεν μπορεί να παράγει αξιόπιστη πολιτική. Στην προσπάθεια τους οι επικοινωνιολόγοι του να το κρύψουν αυτό, πότε τον τοποθετούν στη Νέα Υόρκη να περπατά σαν τους Beatles και να συναντά έναν έλληνα ταξιτζή και πότε τον στέλνουν σε πρωινές εκπομπές life style όπου μιλά για μαστορέματα και μαγειρέματα και μας λέει ότι αν και πλούσιος είναι γεμάτος αισθήματα. Η αλήθεια είναι ότι τα αισθήματα του αυτά τα κατάλαβαν πρόσφατα στο πετσί τους οι φοιτητές που υπέστησαν την βία των ΜΑΤ και τα κατάλαβαν κι οι πρόσφυγες με τα μωρά τους στον Έβρο.

Ο Μητσοτάκης χάνει λάδια και λερώνει. Όσο ευρηματικοί και να είναι οι επικοινωνιολόγοι του αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι παρακολουθήσεις και το παρακράτος του όσο πιο πολύ κουκουλώνονται τόσο φωνάζουν πιο δυνατά για την ενοχή του. Έτσι θα πάει ως τις εκλογές. Ζέχνοντας και λερώνοντας. Θα το παίζει σαν να μην τρέχει τίποτα. Ανέμελος. Οι επικοινωνιολόγοι του θα ψάχνουν έναν Ντάλτον, ή έναν ταξιτζή της Νέας Υόρκης, ή τα βήματα των Beatles, μήπως και καταφέρουν να κάνουν το σάπιο προϊόν τους ανεκτό.

Εμείς που σύντομα θα αποφασίσουμε για το ποιος θέλουμε να κυβερνά και να μας αντιπροσωπεύει, μπορούμε να φανταστούμε ότι θα έχουμε πρωθυπουργό αυτόν τον άνθρωπο για άλλα τέσσερα χρόνια; Έστω κι αν περπατά στα βήματα των Beatles και μας μοστράρει ως ο πέμπτος από αυτούς. Ένας Beatle που χάνει λάδια και βρωμάει.

 https://www.koutipandoras.gr/article/mitsotakis-o-pebtos-beatle/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .