Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Κάρμεν Ρουγγέρη: Η εξομολόγηση για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

Κάρμεν Ρουγγέρη: Η εξομολόγηση για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία μίλησε για τον θάνατο των γονιών της και την περιπέτεια με τον καρκίνο.

«Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου. Έχασα τον κόσμο γύρω μου. Έβλεπα στον δρόμο κάποιον να του μοιάζει και έτρεμα. Και μετά με τη μανούλα μου το ίδιο...

 

Δεν ήμουν στην κηδεία της, γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Είναι καλύτερα για μένα γιατί δεν την είδα νεκρή, την έχω στο νου μου ζωντανή και γλυκιά όπως ήταν. Και τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί μπαίνοντας στην εκκλησία και αντικρίζοντας το φέρετρο λιποθύμησα», είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Όσον αφορά την περιπέτειά που είχε με τον καρκίνο η Κάρμεν Ρουγγέρη είπε:  «Σκέφτηκα και μπόρεσα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα ότι μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι όπως όλος ο κόσμος είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει».

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.