Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 8

Πόπη Μαλλιωτάκη για επεμβάσεις: «Έχω κάνει διάφορα, δεν τα κρύβω όπως άλλες»

«Έχω κάνει λιποαναρρόφηση και στο καπάκι κοιλιοπλαστική» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο
popimalkiotaki
Για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα της μίλησε η Πόπη Μαλλιωτάκη σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν νωρίτερα, σήμερα το πρωί. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λίγο μετά την επιστροφή της από την Τυνησία, η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε τι έχει «πειράξει» στο σώμα της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στους θαυμαστές της, οι οποίοι όπως είπε, έχουν αυξηθεί .

«Άργησα να κάνω πράγματα στο σώμα γιατί φοβόμουν τα χειρουργεία» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάνω διάφορα. Εγώ δεν τα κρύβω όπως άλλες. Στο πρόσωπο έχω ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Όλα τα ενέσιμα. Κάθε 6 μήνες όταν φύγει το μπότοξ κάνω. Έχω κάνει λιποαναρρόφηση και στο καπάκι κοιλιοπλαστική».

Σχετικά με τους θαυμαστές της, η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε: «Σίγουρα έχουν αυξηθεί οι θαυμαστές. 25-35 οι περισσότεροι. Είμαι γεννηθείσα το 1971, δεν έχω πρόβλημα να το πω».

Τέλος, για τον γιο της, Βασίλη, είπε: «Έκανε ένα ωραίο δοκιμαστικό στον Alpha, τους άρεσε και του έκαναν πρόταση να είναι στις “Αμφιβολίες”».

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmq2ezmjcrhd)

 https://www.protothema.gr/life-style/article/1281824/popi-malliotaki-gia-epemvaseis-eho-kanei-diafora-sto-soma-mou-den-ta-kruvo-opos-alles/

«Στο σώμα έχω κάνει λιπαναρρόφηση και στο καπάλι έκανα κοιλιοπλαστική. Την πρώτη μέρα δεν σηκώθηκα γιατί έφαγα πέντε ώρες χειρουργείο. Την ώρα όμως που περπατούσα ένιωθα μια ενόχληση. Εννοείται πως αυξήθηκαν οι κατακτήσεις γιατί τώρα βγαίνω με το μαγιό στην παραλία και αισθάνομαι και γω η ίδια καλύτερα με τον εαυτό μου. Οπότε σίγουρα έχουν αυξηθεί και οι θαυμαστές».

«Ο γιος μου έκανε ένα ωραίο δοκιμαστικό στον Alpha, τους άρεσε και του έκαναν πρόταση για να τον βάλουν στη νέα σειρά Αμφιβολίες» συμπλήρωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 https://www.zappit.gr/psychagogia/popi-malliotaki-kano-diafora-kai-den-to-kryvo-opos-kanoun-alles/3221458

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .