Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Σάλος με το “απρεπές” σχόλιο του Μακη Τριανταφυλλοπουλου για τον Αδωνι Γεωργιαδη


Με μια καυστική ανάρτηση ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος σχολίασε τις προσφατες δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιαδη σχετικα με τον Μαρσέλο.

Μια διαφορετική διάσταση στη μεταγραφή Μαρσέλο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του μυθικού Βραζιλιάνου άσου που οφείλεται και στη συνολική αναβάθμιση της χώρας, σύμφωνα με τον υπουργό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε για λίγο τα πολιτικά ζητήματα και αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Μια διαφορετική διάσταση στη μεταγραφή Μαρσέλο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του μυθικού Βραζιλιάνου άσου που οφείλεται και στη συνολική αναβάθμιση της χώρας, σύμφωνα με τον υπουργό.Ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε για λίγο τα πολιτικά ζητήματα και αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε όπως τα κατέγραψε το SDNA:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

 https://www.olympia.gr/1507326/media/salos-me-to-quot-aprepes-quot-scholio-toy-maki-triantafyllopoyloy-gia-ton-adoni-georgiadi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.