Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Καταβεβλημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Καταβεβλημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Το Σάββατο 3/9 τελέστηκε το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο που έφυγε από τη ζωή ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον 15χρονο γιο της, Άκη, φορώντας μαύρα και φανερά καταβεβλημένη.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Σας παρακαλώ…

Μην το αναλύσουμε τώρα. Τεράστια απώλεια. Σας παρακαλώ σεβαστείτε το παιδί. Ευχαριστώ».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της χήρας του Άκη Τσοχατζόπουλου σημείωσε πως: «Είναι μία ημέρα μνήμης για τον εκλιπόντα. Τιμούμε τη μνήμη του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Κυρίως τον γιο του, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι σεμνό και ταπεινό παιδί, νιώθει έντονα την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσει τη μνήμη του πατέρα του. Παράλληλα με τη σύσταση του ιδρύματος που επιθυμεί ο Άκης, θα έχει τη δυνατότητα να γραφτεί ένα καινούριο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας».

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.