Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29

Οι απειλές του «Έσκο» στους αστυνομικούς – Προσπάθησε να καρφώσει κατσαβίδι στο κεφάλι της ανθυπαστυνόμου

Οι απειλές του «Έσκο» στους αστυνομικούς – Προσπάθησε να καρφώσει κατσαβίδι στο κεφάλι της ανθυπαστυνόμου

«Ήρθατε να με πιάσετε και επειδή δεν με βρήκατε στην εστία, πιάσατε την κόρη μου. Αν δεν την αφήσετε σε λίγο θα σας κάψω ζωντανούς, θα πεθάνετε όλοι». Με αυτά τα λόγια απειλούσε, πίσω από την ασφάλεια της περίφραξης της Πολυτεχνειούπολης, τους αστυνομικούς του Τμήματος Ζωγράφου ο 30χρονος κακοποιός όταν έμαθε ότι αστυνομικοί είχαν μπει στο σπίτι του και είχαν συλλάβει την

γυναίκα του, μπροστά στην ανήλικη κόρη του. Στη συνέχεια κινήθηκε προς την έξοδο της Πολυτεχνειούπολης. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, όταν αντίκρυσε την ανθυπαστυνόμο αλλά και έναν αστυνομικό φίλο της, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και είχε πάει να την πάρει καθώς είχε νιώσει αδιαθεσία, φέρεται να τους είπε «ρε μ…ια φοράτε αλεξίσφαιρο. Μπάτσοι είστε θα σας σκοτώσω». Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος που είχε τα χέρια του μέσα στο μπουφάν του προσπάθησε να βγάλει από μέσα ένα αντικείμενο και ο αστυνομικός τον πυροβόλησε μια φορά. Ο «Έσκο» όμως δεν σταμάτησε και προσπάθησε να καρφώσει το κατσαβίδι στο κεφάλι της ανθυπαστυνόμου. Τότε η 35χρονη σήκωσε το χέρι της ενστικτωδώς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι της ενώ την ίδια στιγμή «τράβηξε» το όπλο της και τον πυροβόλησε τρεις φορές, δυο στο πόδι και μια στον θώρακα. 

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, μαζί με αστυνομικούς της ΕΚΑΜ προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες αλλά δέχτηκε επίθεση με μπουνιές, όπως και η ανθυπαστυνόμος, από την μητέρα του 30χρονου με αποτέλεσμα να της περάσουν χειροπέδες. Πως όμως βρέθηκε η μητέρα του στην Πολυτεχνειούπολη; «Από τις έρευνες που κάναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε δει ότι μέλη της οικογένειας του 30χρονου μπαινόβγαιναν στην Πολυτεχνειούπολη και στην εστία όπου τον επισκέπτονταν. Η μητέρα του προφανώς είχε μάθει για την σύλληψη της νύφης της, νωρίς το πρωί, και είχε σπεύσει να τον ενημερώσει» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση για πολλούς μήνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .