Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκλειστικό: Κοιμόταν ένα μήνα αγκαλιά με τα οστά του Στάθη Ψάλτη! Απίστευτη αποκάλυψη για την πρώτη του γυναίκα, Κάτια Κυβέλου… (Φωτο)

psaltis

Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου είχε μετατραπεί σε θρίλερ πριν από περίπου τρεις μήνες, καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς να ειδοποιηθούν οι οικείοι του, ενώ ήταν αβέβαιο το πού θα μεταφερθούν τα οστά του.

Παρόλα αυτά, μετά που έγινε η εκταφή, βρέθηκε λύση, με την πρώτη σύζυγο του αείμνηστου

ηθοποιού, Κάτια Κυβέλου, την κόρη τους Μαρία και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, να μεταφέρουν τα οστά στο πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως η Κάτια Κυβέλου είχε πάρει τα οστά και τα κρατούσε στο σπίτι της στην Κυψέλη για περισσότερο από ένα μήνα μέχρι να μεταφερθούν στο Μαυσωλείο του Κοιμητηρίου. Μια εμπειρία που, όπως μάθαμε, την έχει στιγματίσει καθώς αισθανόταν παράξενα με τα οστά του πατέρα του παιδιού της να βρίσκονται επί τόσο καιρό στο σπίτι της…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.