Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Μαριάννα Λάτση: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Φίλιππο στα βραβεία «Νίκος Κούρκουλος»

Μαριάννα Λάτση: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Φίλιππο στα βραβεία «Νίκος Κούρκουλος»

Mια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Μαριάννα Λάτση με τον γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο. Μητέρα και γιος βρέθηκαν στα Μενάνδρεια 2022, στο ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου Κηφισιάς.

Ο 24χρονος γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, συνόδευσε τη μητέρα του στην παράσταση «Γυάλινος Κόσμος».

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, βρέθηκαν επί σκηνής προκειμένου να απονείμουν το θεατρικό βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» στην Κάτια Δανδουλάκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2007, σε ηλικία 73 ετών και ο θάνατός του βύθισε σε θλίψη ολόκληρη τη χώρα.Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαριάννα Λάτση, η οποία έχοντας στο πλευρό της τον Φίλιππο παρέδωσε το βραβείο στη Κάτια Δανδουλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός με τη σειρά της ευχαρίστησε τη Μαριάννα Λάτση για την παρουσία της, αλλά και το κοινό που βρέθηκε εκεί.Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, απένειμε τιμητική πλακέτα στη Μαριάννα Λάτση για το διαχρονικό έργο του Ομίλου στο Δήμο.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.