Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10

Μαριάννα Λάτση: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Φίλιππο στα βραβεία «Νίκος Κούρκουλος»

Μαριάννα Λάτση: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Φίλιππο στα βραβεία «Νίκος Κούρκουλος»

Mια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Μαριάννα Λάτση με τον γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο. Μητέρα και γιος βρέθηκαν στα Μενάνδρεια 2022, στο ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου Κηφισιάς.

Ο 24χρονος γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, συνόδευσε τη μητέρα του στην παράσταση «Γυάλινος Κόσμος».

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, βρέθηκαν επί σκηνής προκειμένου να απονείμουν το θεατρικό βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» στην Κάτια Δανδουλάκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2007, σε ηλικία 73 ετών και ο θάνατός του βύθισε σε θλίψη ολόκληρη τη χώρα.Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαριάννα Λάτση, η οποία έχοντας στο πλευρό της τον Φίλιππο παρέδωσε το βραβείο στη Κάτια Δανδουλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός με τη σειρά της ευχαρίστησε τη Μαριάννα Λάτση για την παρουσία της, αλλά και το κοινό που βρέθηκε εκεί.Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, απένειμε τιμητική πλακέτα στη Μαριάννα Λάτση για το διαχρονικό έργο του Ομίλου στο Δήμο.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .