Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24

Κατερίνα Γερονικολού: «Μπήκαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν…»

Κατερίνα Γερονικολού: «Μπήκαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν…»

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού το απόγευμα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις περιπέτειες που είχε την περσινή σεζόν, όταν εκείνη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έφυγαν για ταξίδι στο εξωτερικό.

«Όταν ήμασταν διακοπές την Καθαρά Δευτέρα μπήκαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν, όσο λείπαμε διακοπές σε ένα ταξίδι που το περιμέναμε πως και πως. Ξαφνικά είχαμε 15 μέρες για τους εαυτούς μας να ξεκουραστούμε, μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και μια δύσκολη άνοιξη. Χάσαμε τις βαλίτσες μας και ουσιαστικά δεν είχαμε τίποτα. Τις βρήκαμε μετά από 4-5 μέρες», δήλωσε αρχικά.


«Πριν από τη ληστεία, εγώ δεν είχα μέσα μου φόβο, αυτό τώρα μπαίνει κάπως μέσα στο παιχνίδι, κάναμε πράγματα για να νιώσουμε ασφαλείς γιατί τώρα οι στιγμές επουλώνονται» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .