Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Το Μαξίμου τρέμει τον ρωσικό… δάκτυλο ενόψει εκλογών!


Οι πανικόβλητες «διαρροές» μέσω της Χριστίνας Κοραή και το… σκάνερ του Βορίδη

Στο πάνελ του Νίκου Ευαγγελάτου παίχθηκε το μονόπρακτο «οι Ρώσοι και οι ελληνικές εκλογές», με έναν σπαρακτικό μονόλογο (με σιγοντάρισμα φυσικά από τον παρουσιαστή) από την Χριστίνα Κοραή.

Η δημοσιογράφος μετέφερε την αγωνία του Μαξίμου και τον φόβο για τυχόν παρέμβαση του παντοδύναμου αόρατου εχθρού εκ Μόσχας, ο οποίος μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την έκβαση της κάλπης, αλλά και πιθανόν, τον ρου της ιστορίας σε αυτή τη χώρα.

Γι’ αυτό και ο Μάκης Βορίδης είχε μια μεγάλη… έμπνευση, την ψηφοφορία με… σκάνερ! Εξηγεί η Χριστίνα Κοραή:

«Ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Βορίδης συγκάλεσε συσκέψεις με τη διεύθυνση εκλογών και με την Singular Logic και μάλιστα συζητήθηκε όχι μόνο ο ρωσικός δάκτυλος, αλλά και το ενδεχόμενο να ψηφίσουμε μέσω σκάνερ. Δηλαδή να μην υπάρχει το κλασικό χαρτάκι, αλλά ένα ειδικό ψηφοδέλτιο το οποίο θα το διαβάζει το σκάνερ και το σταυρό στο βουλευτή και στο κόμμα».

Το σχόλιο του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν ότι κάποιος μπορεί να φοβάται ότι θα γίνει προσπάθεια να επηρεαστεί το αποτέλεσμα και επεσήμανε με νόημα: «Πιο εύκολο είναι να το επηρεάσεις με τα ηλεκτρονικά παρά με το χεράκι».

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .