Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Άγρια δολοφονία τα ξημερώματα στην Καβάλα

 ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ «ΓΑΖΩΣΑΝ» 52ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ

Άγρια δολοφονία τα ξημερώματα στην Καβάλα

Άγρια δολοφονία ενός άνδρα ηλικίας 52 ετών έλαβε χώρα στην Καβάλα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, proininews.gr, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο 52χρονο κάτοικο Χρυσούπολης, έξω από την επιχείρηση μαρμάρων, όπου εργαζόταν, στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης – Κεραμωτής στο νομό Καβάλας

Ο άτυχος άνδρας, όπως κάθε πρωί πήγε στην εργασία του και την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε «βροχή» πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, οι οποίοι και ήταν μοιραίοι για τη ζωή του.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε ώρα περί τις 6 το πρωί της Παρασκευής, ενώ οι αστυνομικοί που έφθασαν άμεσα στο σημείο, μαζί με τους άνδρες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν τον θάνατο του. 

Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τα περεταίρω, αφού όμως εξεταστεί πρώτα από ιατροδικαστή, ο οποίος μεταβαίνει αυτή την ώρα στο σημείο, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αστυνομικές αρχές. 

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφονηθείς άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .