Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΝΟΗΤΟΣ: Έχει σαστίσει όλη η χώρα με τον Μητσοτάκη!! «Τέρμα τα νταηλίκια κ.Ερντογάν» χθες βράδυ, «ανοιχτός σε συνάντηση» σήμερα

mitsotakis-696x376

«Τέρμα τα νταηλίκια κ.Ερντογάν» χθες το βράδι, αλλά σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο των προκλήσεων και πως είναι πάντα ανοιχτός να συναντηθεί με τον κ.Ερντογάν! Και τα δύο μαζί δεν γίνονται και μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η τελικά η στάση μας έναντι της τουρκικής επιθετικότητας.

Για να προλάβουμε όσους σπεύσουν να θέσουν το ερώτημα «και τι θέλετε πόλεμο» να απαντήσουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλά βήματα πριν φθάσουμε στον πόλεμο. Αν ο κ.Μητσοτάκης θεωρεί ότι έχει προβληθεί όπως πρέπει η τουρκική επιθετικότητα και κυρίως αν έχει απαιτηθεί όπως πρέπει από τους «συμμάχους» να πάρουν μέτρα τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε παραχωρήσει όλη τη χώρα στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ και να διαπιστώνουμε ότι οι «φίλοι και σύμμαχοι» διατηρούν σταθερά ίσες αποστάσεις από το θύτη και το θύμα.

Ο κ.Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν προτίθεται να θέσει το θέμα της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, ζητώντας να ληφθούν μέτρα εναντίον της. Η απάντηση του ήταν μακρά σε χρονική διάρκεια μόνο που …δεν απάντησε.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%9a%ce%99%ce%9d%ce%94%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%91%ce%98%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a0%ce%95%ce%a5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .