Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΑΤΑΣΚΟΠΟ!!! Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ: “Θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας Θράκης”!!!

555555555444-e1664032634887

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σερρών και διεθνολόγος, Τάσος Χατζηβασιλείου για τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεΐμπέκ.

Κοινοποιώντας στο Twitter ένα απόσπασμα τηλεοπτικής συνέντευξης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε τουρκικό κανάλι, αναφέρει: “Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεΐμπέκ δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση: «Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας». Επιτέλους, γιατί κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών τους;”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κάνει προπαγάνδα τις ανιστόρητες τουρκικές θέσεις για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, χωρίς φυσικά ο Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας και γενικότερα το κόμμα του, να αντιδρούν. Το ίδιο ισχύει και για τους Χριστιανούς συναδέρφους του στο ίδιο κόμμα από την Θράκη, τη Νατάσα Γκαρά βουλευτίνα Έβρου και τον Δημήτρη Χαρίτου βουλευτή Ροδόπης. Η κ.Γκαρά αν ήταν να δυσφημίσει και να καταγείλει την Ελλάδα στο εξωτερικό για τίποτα λαθρομετανάστες, μια χαρά λαλίστατη θα ήταν. Τώρα… μούγγα στην στρούγκα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.