Κυριακή, Σεπτεμβρίου 4

ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΒΑΛΕΡΙ ΖΑΛΟΥΖΝΙ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;

ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Η Ουκρανία διχάζεται, μια σύγκρουση δημιουργείται μεταξύ του Προέδρου και του Στρατού, και σύντομα, θα είναι δυνατό, ένα πραξικόπημα στο Κίεβο, καθώς ο Στρατός, έχοντας επίγνωση της πραγματικής κατάστασης στα μέτωπα, δεν θέλει πλέον να υπακούει στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny, είναι εξοργισμένος, με την καταστροφική εντολή του Ζελένσκι, να επιτεθούν στην Χερσώνα, παρακάμπτοντας την αντίθετη γνώμη των Στρατιωτικών συμβούλων,

και αξιωματικών του Γενικού Επιτελείου, με τραγικό αποτέλεσμα, η αντεπίθεση των Ουκρανών στην Χερσώνα, να μετατρέπετε σε Βατερλό για τον Ζελένσκι!

Ο Ζελένσκι ήθελε επείγουσα δράση, επειδή φοβάται ότι μια αίσθηση αδιεξόδου στο μέτωπο, υπονομεύει την υποστήριξη που λαμβάνει από τα Δυτικά κράτη, και ειδικά από την ΕΕ!

Ο Ουκρανός ηγέτης, πίστευε στην ικανότητά του να διοικεί τα στρατεύματα, και δεν έλαβε υπόψη τις διαμαρτυρίες του Αρχιστράτηγου, έτσι η κόντρα φουντώνει, και θα έχει κατάληξη, κάπως έτσι: Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny, απομακρύνεται από τη θέση του, από τον Ζελένσκι, και ο Αρχιστράτηγος, είτε μετά από αυτό, είτε πολύ πριν, κανονίζει ένα Στρατιωτικό Πραξικόπημα, και έρχεται στην εξουσία, η οποία, όπως δείχνει η ιστορία, σε αυτές τις περιπτώσεις, επίσης δεν θα είναι για πολύ!

Πηγή: priftisnews.blogspot.com

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .