Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης.
Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του να απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας πλέον όμως αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και ζει την κάθε στιγμή.

Βραδινή έξοδο στο Ηρώδειο πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση που ξεχώρισε το φετινό καλοκαίρι, τους "Πέρσες", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, με στην οποία πρωταγωνιστούσαν αξιόλογα ονόματα του ελληνικού θεάτρου.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πραγματοποιούν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε για αυτή τη θεατρική βραδιά, ένα μάξι αέρινο slip dress σε σμαραγδί χρώμα, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το καλοκαιρινό μαύρισμά της. Το look της ολοκλήρωναν boho κοσμήματα στον λαιμό και σκουλαρίκια, ενώ κρατούσε ένα κρεμαστό μικρό τσαντάκι, σε πράσινη απόχρωση. Η Δέσποινα Βανδή έβαλε φλατ σανδάλια, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω και το μακιγιάζ της σε μπρονζέ αποχρώσεις.


Μετά το τέλος της παράστασης, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στα παρασκήνια, όπου συνεχάρησαν τους συντελεστές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη:

ΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ
ΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ
ΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ
ΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ
ΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ
ΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .