Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Γεννημένος για να δείχνει το ημίγυμνο κορμί του στις παραλίες

 

Ο Κυριάκος σαλπίζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου

Το μικρό διάλειμμα λόγω της ΔΕΘ δεν πτόησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο να μην μπόρεσε να πάει για μπάνιο λόγω της ομιλίας του στο Βελλίδειο Σάββατο βράδυ και την συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της έκθεσης την Κυριακή το μεσημέρι, αυτό όμως ήταν απλώς μία εξαίρεση που επιβεβαίωσε τον κανόνα.

Ο Κυριάκος είναι γεννημένος για να δείχνει το κορμί του στις ηλιόλουστες παραλίες της Ελλάδας, διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν.

Σήμερα λοιπόν, ο φακός του zarpanews.gr κατέγραψε τον Πρωθυπουργό, συνοδευόμενο από τον γιό του, στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσσαρνα, να απολαμβάνουν μερικές φθινοπωρινές βουτιές.

Το Σαββατοκύριακο πριν την έκθεση, ο Κυριάκος είχε κάνει εξόρμηση στα Σφακιά, ενώ το αμέσως προηγούμενο Σαββατοκύριακο, απόλαυσε μια κρουαζιέρα στο Μαράθι. Πριν από αυτό, απολάμβανε πολυημέρες διακοπές.

Όταν έχεις τέτοιον πρωθυπουργό, δεν χρειάζεται να απορείς γιατί το μόνο που πηγαίνει καλά στην Ελλάδα είναι ο τουρισμός.

από newsbreak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.