Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Γεννημένος για να δείχνει το ημίγυμνο κορμί του στις παραλίες

 

Ο Κυριάκος σαλπίζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου

Το μικρό διάλειμμα λόγω της ΔΕΘ δεν πτόησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο να μην μπόρεσε να πάει για μπάνιο λόγω της ομιλίας του στο Βελλίδειο Σάββατο βράδυ και την συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της έκθεσης την Κυριακή το μεσημέρι, αυτό όμως ήταν απλώς μία εξαίρεση που επιβεβαίωσε τον κανόνα.

Ο Κυριάκος είναι γεννημένος για να δείχνει το κορμί του στις ηλιόλουστες παραλίες της Ελλάδας, διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν.

Σήμερα λοιπόν, ο φακός του zarpanews.gr κατέγραψε τον Πρωθυπουργό, συνοδευόμενο από τον γιό του, στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσσαρνα, να απολαμβάνουν μερικές φθινοπωρινές βουτιές.

Το Σαββατοκύριακο πριν την έκθεση, ο Κυριάκος είχε κάνει εξόρμηση στα Σφακιά, ενώ το αμέσως προηγούμενο Σαββατοκύριακο, απόλαυσε μια κρουαζιέρα στο Μαράθι. Πριν από αυτό, απολάμβανε πολυημέρες διακοπές.

Όταν έχεις τέτοιον πρωθυπουργό, δεν χρειάζεται να απορείς γιατί το μόνο που πηγαίνει καλά στην Ελλάδα είναι ο τουρισμός.

από newsbreak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .