Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Το ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ μπροστά στα μάτια μας!!! Για αυτό έγινε η περιβόητη “ουκρανική αντεπίθεση”


Για να πείσουν τις λαϊκές μάζες στην Ευρώπη πως...δήθεν αξίζει η καταστροφή τους!

Στην παραδοχή πως η περιβόητη ουκρανική αντεπίθεση σε συνδυασμό με την υποχώρηση των Ρώσων από το Χάρκοβο λειτουργεί “εκπαιδευτικά” στα μάτια των ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ Ευρωπαίων, έφτασε ο Ύπατος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Η ΕΕ θα πρέπει να επηρεάσει την κοινή γνώμη υπέρ του γρήγορου τερματισμού της σύγκρουσης στην Ουκρανία – και η πρόσφατη επίθεση του Κιέβου στα βορειοανατολικά τη βοήθησε”, σύμφωνα με τον κορυφαίο διπλωμάτη του μπλοκ Ζοζέφ Μπορέλ.

«Υπάρχει ένας πειρασμός να εγκαταλείψουμε την Ουκρανία», είπε.


«Οι άνθρωποι θέλουν να τερματίσουν τον πόλεμο γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τις συνέπειες, το κόστος. Πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτήν τη νοοτροπία. Η επίθεση στο βορειοανατολικό μέτωπο βοηθά σε αυτό», αποκάλυψε στην εφημερίδα El Mundo.


Τι θέλει να πει με ποιό απλά λόγια;;


Ότι όσο οι Ευρωπαίοι βλέπουν πως οι Ουκρανοί “νικάνε” ή έστω ανακαταλαμβάνουν -ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ- κάποια εδάφη, τότε περνάει σε αυτούς το μήνυμα ότι αξίζει η οικονομική καταστροφή τους από τις αυτοκτονικές πολιτικές που εφαρμόζουν οι ηγετίσκοι τους!


Και το ΘΕΑΤΡΟ συνεχίζεται…

 .ksipnistere.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .