Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13

Μια αποκάλυψη και τρείς αλήθειες η πηγή όλων των κακών , στραβών κι ανάποδων που ήρθαν και που έρχονται .

Εάν η τελευταία σου προκαλέσει θυμό ή αποτροπιασμό ... η ψυχή σου είναι Ελληνική .

- Φέρνουν επίσημα , νέο μνημόνιο στην Ελλάδα . Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( ΕΚΤ ) μετατρέπεται – επ ευκαιρίας του Ρώσο-Ουκρανικού Πολέμου - ουσιαστικά σε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο  (ΔΝΤ ) . Θα δανείσει εκατοντάδες δις στις  χώρες της Ευρωζώνης ( φυσικά και στην Ελλάδα ) για να αντιμετωπίσουν τάχα , την Ενεργειακή Κρίση.

- Το σκάνδαλο των  ¨νόμιμων ¨ υποκλοπών ξέφυγε και η υπόθεση από Πολιτικό θέμα  έγινε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ πρόβλημα, αφορά πλέον την αξιοπιστία όχι μόνο της Κυβέρνησης έναντι της κοινωνίας αλλά , ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.


- Η πρόθεση της Αυστραλίας – πιο έντονη μετά το θάνατο της Βασίλισσας  Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου- να διεξαγάγει ένα δημοψήφισμα για να μετατραπεί η χώρα σε μη βασιλευόμενη δημοκρατία  και να ¨σπάσει¨ την Εξάρτηση της από το Ηνωμένο Βασίλειο , η διαμάχη  του ευρισκόμενου σε προεκλογική περίοδο Ισραήλ και του Λιβάνου για το πως θα οριοθετήσουν ΑΟΖ στα  αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα όπου και τα δύο κράτη εποφθαλμιούν να αναπτύξουν υπεράκτιους ενεργειακούς πόρους , η κερδισμένη απ όλο αυτό το χάος Κίνα ,και  η άνοδος των BRICS ( οικονομική και στρατιωτική συμμαχία Ρωσίας , Κίνας , Ινδίας , Βραζηλίας , Νότα Αφρικής , προς το παρόν )  ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ τις ΗΠΑ να κάνουν τα πάντα για να συνεχιστεί ο Ρωσο –Ουκρανικός Πόλεμος  αφού , εάν συντονιστούν  ΑΡΝΗΤΙΚΑ ( απ ότι φαίνεται έτσι γίνεται ) και οι τέσσερεις αυτές εξελίξεις – εν όψη και των ενδιαμέσων  εκλογών του Νοεμβρίου - οι ΗΠΑ θα καταγράψουν τη μεγαλύτερη γεωπολιτική τους ήττα από συστάσεώς τους και θ απωλέσουν μεγάλες ζωτικές σφαίρες επιρροής τους στον πλανήτη .


- Το γεωπολιτικό φαινόμενο της ¨σταδιακής εισχώρησης¨ αποδέχονται όλοι στα Ελληνοτουρκικά . Είναι το 1ο στάδιο υλοποίησης της βίαιης Εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ μέσω καταπάτησης της Ελληνικής Κυριαρχίας ( σε Έβρο , Νησιά , Θάλασσα κτλ ) . Μια προδοσία δηλαδή με κοινή συναίνεση  και σύμπραξη από αυτούς που εμπιστευτήκαμε , εντός και εκτός .


Θα την δεχτούμε ;


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( H'ELLAS)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .