Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμητρα Κατσαφάδου: Διάρρηξη στο καταστήμά της στο Περιστέρι - Οι πρώτες δηλώσεις

Δήμητρα Κατσαφάδου: Διάρρηξη στο καταστήμά της στο Περιστέρι - Οι πρώτες δηλώσεις

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε θύμα διάρρηξης το πρωί της Τετάρτης 30/8. Άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα του καταστήματός της στο Περιστέρι, εισέβαλαν μέσα και της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο. Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε μία μέρα αργότερα στον Νίκο Ευαγγελάτο εξηγώντας ότι είναι σοκαρισμένη, ενώ δεν πιστεύει ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει τόσο κακός.

Συγκεκριμένα,  η Δήμητρα Κατσαφάδου δήλωσε: «Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε, όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα, σαν των σκουπιδιών, βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

Στη συνέχεια η επιχειρηματίας συμπλήρωσε: «Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά. Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».

 

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.