Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 1

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! ΑΡΑΧΤΟΣ ο Πούτιν την λέει φόρα παρτίδα – ΒΙΝΤΕΟ


Μιλάει δε για «κακοθελητές και ζηλιάρηδες»...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στοιχηματίζει ότι το ράλι των τιμών της ενέργειας και πιθανές ελλείψεις κατά την διάρκεια του χειμώνα θα πείσουν την Ευρώπη να υποχρεώσει την Ουκρανία σε μια εκεχειρία – με τους όρους της Ρωσίας, όπως είχε μεταδώσει το Reuters και είχατε διαβάσει στο ΕΛ.


Όπως όλα δείχνουν ο Ρώσος ηγέτης έχει συμφωνήσει να ρίξει ταχύτητες στην Ουκρανία με οικονομικά και γεωπολιτικά ΥΠΕΡΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ (στις συμφωνίες μετράει πάντα και η θέση του καθενός, καθώς αν ο Πούτιν ήταν ανίσχυρος και δεν υπήρχε η διεθνιστική Δύση δεν θα χρειαζόταν καν να στήσει αυτό το διαφαινόμενο σόου στην Ουκρανία).


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Πούτιν αραχτό να λέει τι ισχύει αυτή την στιγμή για την Ρωσία:


«Παρά τα προβλήματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι κακοθελητές και οι ζηλιάρηδες, η υλοποίηση του προϋπολογισμού συνεχίζει να προχωρά με καλό ρυθμό.


Τα έσοδα από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αυξάνονται, αλλά, αυτό που είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο, και τα έσοδα που δεν προέρχονται από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο επίσης αυξάνονται , κατά 24% εξ όσων γνωρίζω.


Όλα αυτά μιλούν για σταθεροποίηση των οικονομικών δεικτών».


Ιδού λοιπόν ακόμα μία φορά γιατί καθυστερεί η Ρωσία τον πόλεμο στην Ουκρανία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.