Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Καταγγελία σοκ: Ο Γιώργος Λαμπάτος μιλάει για την επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στην πρώην σύντροφό του

Καταγγελία σοκ: Ο Γιώργος Λαμπάτος μιλάει για την επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στην πρώην σύντροφό του

Ο Γιώργος Λαμπάτος, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη δεκαετία του ’90 μέσα από τηλεοπτικές σειρές, μίλησε σε συνέντευξή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη και συγκεκριμένα, για την επίθεση που είχε δεχτεί πρώην σύντροφός του από εκείνον.

Ο Γιώργος Λαμπάτος δήλωσε: «Είμαι ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο όλα αυτά τα χρόνια, που απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου. Πήγα να συμπαρασταθώ στα θύματα στο δικαστήριο.

Πρέπει να πω ότι δεν ήμουν προετοιμασμένος για τη στιγμή που θα συναντιόντουσαν τα βλέμματά μας. Όταν με είδε στο δικαστήριο μου έκανε ένα νεύμα από την καλή του πλευρά σαν να λέει “κι εσύ εδώ εναντίον μου;” κι εγώ του απάντησα με ένα νεύμα ότι "με αυτά που έχεις κάνει"…»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος προχώρησε σε μία καταγγελία σοκ στη κάμερα του Open Weekend: «Θα σας κάνω μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζει κανένας και που δεν γνώριζα κι εγώ μέχρι πριν λίγες ημέρες. Πρώην σύντροφός μου δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο. Αν το είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός.

Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν μία ακόμα “μαχαιριά” από τον Πέτρο στην καρδιά μου. Με πήρε τηλέφωνο η πρώην σύντροφός μου και μου το είπε. Δεν το είχε πει πουθενά μέχρι τώρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον. Το περιστατικό συνέβη σε οικείο περιβάλλον.

Είναι σοκαριστικό να το μαθαίνω τόσα χρόνια μετά. Είχα στο μυαλό μου να προσέξω από την πρώτη στιγμή που τους έφερα σε επαφή. Είχα το νου μου τότε, φοβόμουν τον Πέτρο. Ο Πέτρος πολύ γρήγορα άρχισε να δείχνει τέτοια δείγματα».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα ξεφτιλισμένο άτομο. Δεν πιστεύω ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο» κατέληξε ο Γιώργος Λαμπάτος.

 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα ξεφτιλισμένο άτομο. Δεν πιστεύω ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο» κατέληξε ο Γιώργος Λαμπάτος.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.