Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20

Αδιανόητη βαρβαρότητα: Έκλεισαν σε σακί έξι κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια!

ΣΣΔ

Αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας, όταν μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων στα Τρίκαλα ανακάλυψε ένα τσουβάλι που περιείχε έξι κουταβάκια, τα πέντε εξ αυτών πεθαμένα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, ο πρώην αθλητής περνούσε από την περιοχή του Πυργετού, όταν άκουσε περίεργους χτύπους από έναν κάδο απορριμμάτων. Σκύβοντας μέσα του να δει

τι συμβαίνει, διαπίστωσε μια αμυδρή κίνηση από ένα δεμένο τσουβάλι που βρισκόταν στον πάτο του. Το πήρε στα χέρια του, και όταν το άνοιξε βρέθηκε έκπληκτος μπροστά σε έξι κουταβάκια, τα πέντε από αυτά νεκρά, με το έκτο, που προκαλούσε και το θόρυβο, να παλεύει να παραμείνει στη ζωή.

Οι τοπικές αρχές των Τρικάλων αναζητούν, πλέον, τον δράστη ή τους δράστες της απίστευτης αυτής βαρβαρότητας που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της θεσσαλικής πόλης.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .