Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Αδιανόητη βαρβαρότητα: Έκλεισαν σε σακί έξι κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια!

ΣΣΔ

Αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας, όταν μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων στα Τρίκαλα ανακάλυψε ένα τσουβάλι που περιείχε έξι κουταβάκια, τα πέντε εξ αυτών πεθαμένα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, ο πρώην αθλητής περνούσε από την περιοχή του Πυργετού, όταν άκουσε περίεργους χτύπους από έναν κάδο απορριμμάτων. Σκύβοντας μέσα του να δει

τι συμβαίνει, διαπίστωσε μια αμυδρή κίνηση από ένα δεμένο τσουβάλι που βρισκόταν στον πάτο του. Το πήρε στα χέρια του, και όταν το άνοιξε βρέθηκε έκπληκτος μπροστά σε έξι κουταβάκια, τα πέντε από αυτά νεκρά, με το έκτο, που προκαλούσε και το θόρυβο, να παλεύει να παραμείνει στη ζωή.

Οι τοπικές αρχές των Τρικάλων αναζητούν, πλέον, τον δράστη ή τους δράστες της απίστευτης αυτής βαρβαρότητας που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της θεσσαλικής πόλης.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.