Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Η Ευρώπη έχει παραφρονήσει και παρακολουθεί αργά και βασανιστικά, σε ζωντανή μετάδοση, την αυτοκτονία της.


Thanos Tzimeros
 

Αγαπημένα Χθες στις 1:00 μ.μ. 
Ένας Αφγανός 30 ετών επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολλά άτομα στο Άνσμπαχ της Βαυαρίας. Τραυμάτισε σοβαρά έναν 17χρονο κι έναν 20χρονο, πριν πυροβοληθεί και σκοτωθεί από την αστυνομία. Ο δράστης φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» («Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»), δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα το 17χρονο θύμα γλύτωσε τον θάνατο λόγω της ηρωικής παρέμβασης ενός άλλου ατόμου. Ο δράστης γονάτισε πάνω στο αγόρι, και το μαχαίρωνε με τα δύο μαχαίρια που κρατούσε. Ένας 20χρονος που ήταν εκεί όρμησε πάνω στον δράστη για να τον αφοπλίσει (και μάλλον είναι ο άλλος τραυματίας - η είδηση δεν το διευκρινίζει). Ευτυχώς, κανένας τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο άνδρας είχε υποβάλει αίτημα ασύλου το οποίο είχε απορριφθεί. Είχε πλούσιο ποινικό μητρώο: πέντε σωματικές βλάβες, μία σεξουαλική παράβαση και μία παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών. Όμως, περιέργως, ήταν έξω, και μετά την απόρριψη του αιτήματος, αντί να τίθεται υπό κράτηση μέχρι να απελαθεί, η γερμανική νομοθεσία, προβλέπει, βλακωδώς, ένα λεγόμενο καθεστώς «ανοχής» (Duldung) κατά τη διάρκεια του οποίου ο λαθροεισβολέας κυκλοφορεί ελεύθερος! Το καθεστώς ανοχής του Αφγανού θα είχε λήξει σε μια εβδομάδα, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας, Dieter Hegwein. Το απίστευτο είναι ότι η είδηση συμπληρώνεται από τα εξής: «Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές δεν έχουν ενδείξεις για τρομοκρατικό ή εξτρεμιστικό κίνητρο για τον δράστη. Αυτό δήλωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας, Ρομάν Φέρτινγκερ, σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι ενήργησε μόνος του, όπως είπε ο Επιθεωρητής της Αστυνομίας του Άνσμπαχ, Dieter Hegwein. Πρόσθεσε ότι η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμη πληροφορίες που να δείχνουν εγκλήματα με πολιτικά ή θρησκευτικά κίνητρα από τον ύποπτο.» Δηλαδή, ένας Αφγανός ορμάει με μαχαίρι στο πλήθος φωνάζοντας Αλλάχου Ακμπάρ αλλά ψάχνουμε να δούμε μήπως το κίνητρο ήταν, ξέρω γω, ερωτική αντιζηλία ή κληρονομικές διαφορές! Η Ευρώπη έχει παραφρονήσει και παρακολουθεί αργά και βασανιστικά, σε ζωντανή μετάδοση, την αυτοκτονία της.
Υ.Γ. Όπως πάντα, βούβα τα συστημικά ΜΜΕ.

 https://www.welt.de/vermischtes/kriminalitaet/article240947961/Ansbach-Polizei-erschiesst-Messerangreifer-Allahu-Akbar-Rufe.html?cid=socialmedia.twitter.shared.web&fbclid=IwAR3wWvU9pAi8TtlflEEL8r09OLPEAcjpJqIzVJKuMRe1SFfaIOUnzrJ3sE4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .