Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Θάνατος Καζάκου: Η στιγμή που ο γιος του μεταβαίνει στον «Ευαγγελισμό»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος ηθοποιός στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα
kazakos-00
Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στην οικογένεια του Κώστα Καζάκου, ο οποίος εφυγε σε ηλικία 87 ετών, ύστερα  από νοσηλεία στον «Ευαγγελισμό», με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Στο άκουσμα της είδησης της απώλειας, ο γιος του, ο 53χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, μετέβη στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας του. 


Ο γιος του Κώστα Καζάκου στον Ευαγγελισμό


Οι εικόνες δείχνουν τον γιο του σπουδαίου ηθοποιού να περπατά προς το νοσοκομείο έχοντας ενημερωθεί για τα δυσάρεστα. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού»

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του», τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Ευαγγελισμός».


https://www.protothema.gr/greece/article/1284043/thanatos-kazakou-i-stigmi-pou-o-gios-tou-metavainei-ston-euaggelismo/?utm_source=rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.