Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ν.Μπακογιάννη: «Πράκτορες ξένων δυνάμεων όσοι πολιτικοί & δημοσιογράφοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη»


Μετά την δήλωση-βόμβα με την οποία απείλησε τους νυν και πρώην διοικητές της ΕΥΠ πως αν μιλήσουν για την κακουργηματική και δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή, η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε νέα δήλωση με την οποία επιχειρεί να εμφανίσει όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους κρίνουν και στέκονται απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ως πράκτορες της… Ρωσίας (ή και της Τουρκίας αφού ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης αναγνώρισε τουρκικό παρεμβατικό ρόλο στα εσωτερικά ελληνικά πολιτικά πράγματα)!

Έτσι λοιπόν μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε:


«Μία ξένη δύναμη, και θα το πω έτσι να το καταλάβει ο κόσμος, μία ξένη δύναμη η οποία θέλει να επηρεάσει την ελληνική πολιτική ζωή δεν θα πάρει τον μπακάλη της γειτονιάς εμένα θα προσπαθήσει να πάρει ή κάποιον πολιτικό ή κάποιον από εσάς (απευθυνόταν στους δημοσιογράφους) δηλαδή κάποιον ο οποίος θα μπορεί να επηρεάσει την ελληνική κοινή γνώμη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.