Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Λάκης Γαβαλάς: Στα δικαστήρια ο σχεδιαστής κατά πρώην εργαζόμενής του

Λάκης Γαβαλάς: Στα δικαστήρια ο σχεδιαστής κατά πρώην εργαζόμενής του

Μήνυση σε πρώην συνεργάτιδά του για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ έκανε ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο Λάκης Γαβαλάς είχε χάσει τη δίκη σε πρώτο βαθμό και το πρωί της Δευτέρας θα εκδικαζόταν η δεύτερη φάση της νομικής διαδικασίας.

Η δικάσιμος αναβλήθηκε και ο σχεδιαστής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό».

«Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς.

Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει.

Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας. Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.