Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Έλεγαν ότι «θα καθαρίσουν τα Εξάρχεια», έκαναν την Ελλάδα Κολομβία!

 Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο η εγκληματικότητα των τελευταίων τριών ετών

Πήγαιναν ξημερώματα στα Εξάρχεια, προαναγγέλλοντας ότι θα τα καθαρίσουν. Μιλούσαν για «νόμο και τάξη». Αυτό που κατάφεραν, είναι να μετατρέψουν ολόκληρη την Αθήνα αλλά και την Ελλάδα σε έναν τόπο εγκλήματος.

Πυροβολισμοί, δολοφονίες, βιασμοί, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, εκβιασμοί και θηριωδίες, βρίσκονται πλέον στην καθημερινή επικαιρότητα. Ολόκληρη η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα άντρο ανομίας, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία. Όπλα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και χρησιμοποιούνται αδιάκριτα ακόμα και σε πολυσύχναστες πλατείες και γειτονιές.

Από την Αχαρνών μέχρι τα Πετράλωνα, από την Βούλα μέχρι το Φάληρο και τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη με οργανωμένες συμμορίες να χτυπούν ως τάγματα εφόδου, την ώρα που ο αρμόδιος υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρεμβαίνει για… γατάκια!

Η εγκληματικότητα γίνεται κανονικότητα, ο υπόκοσμος ανάγεται σε αριστεία, και οι προεκλογικές εξαγγελίες στην μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης.

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε και την περιβόητη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη περί «Καμπούλ». Τότε νομίζαμε πως ήταν επικριτική, φαίνεται όμως πως ήταν η αποκάλυψη του αληθινού προγράμματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αντί να καθαρίσουν τα Εξάρχεια, μετέτρεψαν σε Καμπούλ ολόκληρη την Αθήνα. Υπό αυτή την έννοια, τα Εξάρχεια δεν αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.